vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleNou în materie de petreceri la Marea Neagră

Nou în materie de petreceri la Marea Neagră

Un nou concept de petreceri pe Marea Neagra ia naștere din vara 2020. Este vorba despre Black Sea Party, care organizează petreceri pe catamaran, așa cum mulți le-au văzut prin vacanțele petrecute în Grecia, Croația sau Spania.

Acesta a fost și punctul de start al acestei aventuri, dorința de a sprijini și diversifica turismul și activitățile de petrecere a timpului liber la noi în țară, pe Marea Neagră, de a aduce iubitorilor de mare o variantă unică de a-și petrece vacanța, de a-și sărbători ziua de naștere, petrecerea de nuntă, cununie, de a organiza un teambuilding, o cină privată elegantă sau chiar întâlniri de business altfel. Se pot organiza și croaziere spre Delta Dunării și chiar spre litoralul bulgăresc.

Catamaranul este un Leopard 47 PC, face parte din generația de lux pentru catamaranele cu putere accesibilă, având două motoare de câte 150 CP fiecare. A fost proiectat de arhitecții Morrelli & Melvin și construit de către Robertson & Caine, premiat pentru inovații de ultimă generație în confort, siguranță și performanță. Catamaranul are 110 mp și este dotat cu living spațios cu bar, 4 camere cu baie proprie și plasmă, o punte perfect amenajată pentru petreceri și dans pe mare și toate facilitățile de bar, necesare. Pe lângă acestea, are și un sistem audio performant, cu 8 boxe marine, care asigură petrecăreților o atmosferă auditivă unică pe Marea Neagră.

Pe lângă plimbările și petrecerile care se pot face pe mare, oaspeții se pot bucura de o varietate de activități precum: snorkeling, flyboarding, plimbări cu skyjet-ul, cu șalupa, plimbări cu salteaua și chiar pescuit, toate făcând parte din flota Black Sea Party.

La început de sezon, prețurile variază între 1500 euro pentru petrecerile de zi, de până la 12 ore, până la 2000 euro pentru cele cu cazare pe vas. Opțiunile de catering, respectiv micul dejun, brunch, bufetul de prânz, precum și selecția de băuturi pot fi oferite la cerere de către partenerii Black Sea Party sau pot fi alese separat, de către oaspeți.

Pe scurt, Black Sea Party combină aspectele de lux în materie de ambarcațiuni și petreceri pe mare, confort și siguranță, iar reacția publicului nu s-a lăsat prea mult așteptată, unii făcând deja rezervări în avans chiar și pentru luna septembrie.

Iubitorii de petreceri pe mare pot afla mai multe pe www.blackseaparty.ro sau pe paginile de Facebook și Instagram unde pot întreba și despre disponibilitatea organizării de petreceri sau de alte activități pe mare.  

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).