vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessMAGNOR - Noua eră a inovației și sustenabilității în comerțul cu bijuterii...

MAGNOR – Noua eră a inovației și sustenabilității în comerțul cu bijuterii și metale prețioase

Piața de amanet și bijuterii din România marchează o transformare spectaculoasă odată cu rebrandingul companiei CreditAmanet, care devine MAGNOR. După 15 ani de prezență dominantă pe piață, această evoluție nu este doar o schimbare de nume, ci o revoluție strategică în industrie. Cu o investiție impresionantă de peste 2,5 milioane de euro, MAGNOR își propune să redefinească standardele în comerțul cu aur și serviciile de amanet, oferind o experiență superioară clienților săi.

Credem că transformarea în MAGNOR nu este doar un pas înainte, ci un salt quantic în ceea ce privește inovația în industria noastră„, afirmă Claudiu Diaconu, fondatorul și Președintele Consiliului de Administrație al MAGNOR. Noul nume, inspirat de cuvintele latinești „magnum” (mare) și „oro” (aur), reflectă angajamentul companiei de a rămâne lider pe piață, îmbogățind oferta cu servicii digitale avansate și o prezență internațională extinsă.

Procesul de rebranding a durat peste un an și jumătate, implicând studii de specialitate și colaborarea activă a angajaților, clienților și specialiștilor. Transformarea a inclus nu doar o schimbare vizuală, ci și adoptarea unui nou concept de business modern, orientat spre sustenabilitate și responsabilitate socială.

MAGNOR nu doar că își continuă tradiția de excelență, dar și pune accent pe digitalizare, deschizând noi agenții și lansând două website-uri: www.magnor.ro pentru servicii și www.magnorshop.ro pentru comercializarea de bijuterii noi și produse pre-owned. Aceste inițiative sunt proiectate să transforme radical modul în care clienții interacționează cu brandul.

Pe lângă consolidarea brandului și extinderea rețelei naționale, MAGNOR are ambiția de a stabilirea unor noi standarde de sustenabilitate și de a contribui activ la proiecte sociale. „Această direcție subliniază angajamentul nostru de a construi nu doar o afacere de succes, ci și de a aduce o contribuție pozitivă comunității”, concluzionează Claudiu Diaconu.

Prin această inițiativă ambițioasă, MAGNOR nu doar că reconfirmă poziția sa de lider în industrie, dar își redefinește și rolul de pionier în adaptarea la noile cerințe ale erei digitale și ale sustenabilității.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).