sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleInterviu fulger cu mentorul Cezar Ionașcu despre viață și carieră

Interviu fulger cu mentorul Cezar Ionașcu despre viață și carieră

Cezar Ionașcu este mentor. De mai bine de zece ani și-a ales misiunea de a îmbunătății viața altor bărbați. Mai întâi a fost Domni de România – singura platformă de educație online din România, special destinată bărbaților. După un timp a înțeles că nu poate fi vorba doar despre haine și structura corectă a hainelor și a dezvoltat o platformă prin care le vorbește bărbaților despre variante corecte de viață – myPredestination.com

C&B: Faceți o descriere sau definiți activitatea dumneavoastră!

Cezar Ionașcu:  „Activitatea mea este bazată pe acțiune. Am organizat, în peste 10 ani de activitate, o garnizoană sub forma educației livrată online în care se poate atinge, în pași bine definiți și aplicați, gradul superior de masculinitate al fiecărui bărbat.”

C&B: Cum sună povestea carierei sau afacerii dumneavoastră?

Cezar Ionașcu: „Povestea este simplă. A început de la sclipirea descoperirii vocației. În cazul meu, face referire la a transforma bărbații în forma lor cea mai bună folosind un capital de informații din viața personală și exerciții elaborate (în cadrul platformei online menționate) care aduc rezultate mai mult decât vizibile pentru cei aproape 3000 de cursanți de până acum.”

C&B: Care erau viziunile dumneavoastră în copilărie/adolescență și care sunt acum?

Cezar Ionașcu:   „Încă din copilărie, am viziunea omului liber, cel care trăiește viața din plin și care nu este angrenat în conventul social clasic: studii – carieră – familie – pensie – moarte. Nu am putut niciodată să accept această ficțiune. Și, pentru a trezi din adormirea generală cât mai mulți, am acționat în consecință.”

C&B: Vă rugăm să ne povestiți o întâmplare/experiență pozitivă și una negativă legată de activitatea dumneavoastră!

Cezar Ionașcu:  „Pozitiv, în activitatea de peste ani, este întâmplarea recurentă a individului supraponderal, fumator și consumator de fast food care s-a întors pe calea cea dreapta după ce a intrat pe mâinile mele. N-a fost doar unul. Cei grași sunt mereu examene grele de trecut, dar toți au absolvit.

Partea mai puțin plăcută este faptul că foarte mulți dintre bărbați, deși informația pe care am livrat-o ani de zile a fost cu titlu gratuit, rămân la stadiul post comunist: neîngrijiți, triști, neîmpliniți, neatenți la viața lor ci la a celorlalți, nu prea fac sport, se alimentează greșit și beau alcool excesiv. Mulți sunt epave înainte de 50 de ani, atât iî plan personal, cât și profesional. Dar… există soluții.”

C&B: Ce sfat/sfaturi aveți pentru cei aflați la început sau indeciși?

Cezar Ionașcu:  „România este încă un mediu permisiv – ai voie să faci ce vrei tu, cand vrei tu, cu cine vrei tu. Aș vedea o singură condiție – si aici vorbesc pentru cei tineri – să nu frizeze ilicitul. Prin încercări și eșecuri se găsește calea, doar așa. Altfel, anunț și pe această cale că vechea/clasica schema (studii – carieră – familie – pensie – moarte)NU mai funcționează! Deloc!”

C&B: Vă rugăm să oferiți o definiție proprie pentru societatea, afacerile și carierele din România! Cezar Ionașcu:  „Societatea începe să se curețe deși este populată, la nivel decizional, de copiii și nepoții celor de dinainte de 1989. Afacerile sunt bune, atâta  vreme cât nu au legătură cu sistemul sau se desfășoară online ori nu ating taxonomia românească. Cariera a însemnat și înseamnă în continuare, în afara științelor nobile (gen științe exacte, medicină sau cercetare), nimic cu nimicuri despre nimic.”

Mentorul Cezar Ionașcu

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).