luni, martie 4, 2024
spot_img
AcasăRecomandariIEAS (International Electric & Automation Show) 2019 vă așteaptă, între 16 -...

IEAS (International Electric & Automation Show) 2019 vă așteaptă, între 16 – 19 septembrie, la Palatul Parlamentului

IEAS (International Electric & Automation Show) este un eveniment de top pentru domeniul energiei din România și este  susținut constant de către cele mai importante companii și asociații de echipamente, producție, distribuție și transport de energie electrică. Organizat anual în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS aniversează în acest an a XV-a ediție.

Luni, 16 septembrie, la Palatul Parlamentului din București, se deschide cea de-a XV-a ediție a International Electric & Automation Show. În cadrul IEAS 2019 vor fi prezentate cele mai noi produse și tehnologii din domeniul echipamentelor electrice, automatizărilor, aplicațiilor pentru SMART CITY, IoT sau soluții software.

În prima zi de expoziție, în sala Nicolae Bălcescu, de la ora 10:30, va avea loc conferința „România în Flux – Energia Viitorului și Viitorul Energiei”, organizată de Dk Expo în parteneriat cu Investment Reports, partenerul IEAS 2019. Speakeri din partea autorităților statului, cât și din partea companiilor emblematice din domeniul energiei electrice, vor pune accentul pe importanța dialogului și a modernizării infrastructurii – elemente esențiale în economia oricărui stat dezvoltat și orientat către tehnologie.

Prima zi a expoziției se va închide cu anunțarea câștigătorilor concursului “Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”, ajuns la cea de-a treia ediție. DK Expo, în calitate de organizator al IEAS, continuă să susțină mediul universitar și să premieze excelența și inovația. Concursul reflectă interesul tot mai mare al studenților și ideile inovatoare pentru a dezvolta și schimba lumea. Selecția proiectelor finaliste din acest an va fi realizată de un juriu tehnic, format din specialiști ai celor mai importanți jucători din piață: TIAB (Actemium), Lisscom Brașov, Alfa Energ, Castel Distribution, Maira Montaj.

Marți, 17 septembrie 2019, începând cu ora 11.00, la sala Nicolae Bălcescu, vă invităm la workshop-ul Consolight, cu tema „Elmax, prima alegere în materie de cablare structurată!”.

La IEAS 2019 veți putea vedea:

–    expozanți din România cât și de pe piețele externe, majoritatea din state ale UE, cum ar fi: Olanda, Austria, Polonia, Germania, Slovenia, Ungaria dar și din afara Europei, care își vor expune cele mai noi produse și servicii

–    soluții pentru eficientizarea fluxului și economisirea de energie în fabrici și uzine

–    soluții inteligente pentru clădiri de birouri și case inteligente

–    inovații și soluții moderne care facilitează fluxul tehnologic

–    soluții de iluminat inteligent pentru clădiri de birouri și locuințe

–    softuri care optimizează procesele prin reducerea pierderilor și maximizarea profitului

Cei interesați pot vizita IEAS în perioada 16 – 19 septembrie, între orele 10:00 – 18:00. Accesul este gratuit și se face prin poarta B3 din Calea 13 Septembrie. Pentru acces rapid în expoziție, participanții se pot înregistra online pe http://www.ieas.ro/inregistrare-vizitatori/.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.