sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleFlash-interviu cu Ana Petcu

Flash-interviu cu Ana Petcu

Ana Petcu este o tipă de vreo 21 de ani căreia îi place să creeze. Poate fi lejer, cel mai spontan cumpărat bilet de avion, dar și umărul pe care să plângi la nevoie.  Mănâncă ovăz dimineața, ascultă lo-fi și jazz ca să se relaxeze cu led-urile aprinse și devine insecure doar când se îndragostește. E destul de faină. Chiar, cine să nu o placă pe Ana!?

C&B: Ce fel de conținut livrezi comunității tale?

Ana Petcu: Livrez atât conținut relatable, cât și total unrelatable. Îmi place să povestesc ce fac în viața de zi cu zi, să mă machiez, să fac sketch-uri. Mi-am facut colțul meu de internet și cred sincer că mai mult contează cum livrez, decat ce livrez. Îmi place să cred că am o manieră elegantă de a mă afișa și de a posta pe internet, iar numerele confirmă.

C&B: Care e sentimentul cănd știi că te urmaresc 1 milion de persoane, că 1 milion de persoane știu cine este Ana Petcu?

Ana Petcu: Aș zice implinire, dar nu tot timpul. Natura umana mă impinge la a-mi dori inzecit și uit că nici nu visam cifrele de acum at some point. Se simte bine. Se simte că fac bine ceea ce fac. Mai important mi se pare că un million de oameni știu cine e Ana Petcu din cum se exprima ea liber pe net, nu din combinații și scandaluri. Știind care sunt criteriile pe care au apasat butonul de follow, adorm zâmbind noaptea.

C&B: Cu ce gand pornești filmarea unui video?

Ana Petcu: Cu orice gând pornesc un video. Pun în online orice consider că merită pus și merită să ajungă la oameni. Caut să aibă un mesaj, un scop, chiar dacă țelul constă doar în apariția unui zâmbet în colțul gurii privitorului.

C&B: Facebook, TikTok, Instagram, YouTube…Chiar trebuie să fii prezent pe toate platformele? Cum e la tine?

Ana Petcu: Este important să fii pe cât mai multe platforme, așa acoperi mai mult teren. Eu activez pe TikTok și pe Instagram mostly, pe Facebook niciodată, iar de YouTube mă apuc acum. Am vrut să păstrez YouTube-ul doar pentru muzică și artsy stuff, dar am căzut de acord cu mine să-mi las contul să devină o “sorcova”. N-are ce să iasă prost, o să îmi organizez contentul pe playlist-uri și gata. Este benefic să fii extins cât de mult poți, dar asta înseamnă o muncă colosală. Oamenii subestimează munca de content creator.

Ana Petcu

C&B: Kitul creatorului de conținut. Ce nu trebuie să lipsească?

Ana Petcu: Cele mai importante elemente sunt clar creativitatea și disciplina. Acestea trebuie să fie nelipsite din kitul oricarui creator de conținut. Pe partea tehnică aș îndruma către lumina naturală, nici măcar un ringlight neaparat, dar este utilă și lumina artificială și asta se cunoaște cel mai bine iarna. Daca se întunecă la 17.00 și tu ai reușit să te trezești la 14.00, ai pierdut o zi de content. Ai pierdut o zi care te ducea mai aproape de visul tau. Așadar, pentru început, kitul creatorului se poate sintetiza în simpla frază “unde e dorință, e putință”. Dacă vorbim de capitolul “mai profi” atunci da, let’s go, investește în cameră, investeste în lumini, fundaluri, locații, full producție, dar toate la timpul lor ca nu ne-aleargă nimeni.

Eu m-am apucat de online cu un iPhone XS căruia nu-i funcționa jumătatea stângă a ecranului. Așa am făcut primii 500k followers. Nu există ‘nu pot’.

C&B: Ai simțit vreodată să te lași de online?

Ana Petcu: Nu, nu am simțit să mă las de online, nici măcar nu exista scenariul ăsta printre cele pe care le iau în calcul. Online-ul e un tool, un shortcut către destinația mea în viață.

C&B: Încă ești foarte tânără, dar deja ai reușit multe. Ce a funcționat la tine?

Ana Petcu: Nici nu stiu cum să raspund la întrebarea asta. Nu stiu daca există ceva care a functionat. Presupun ca eu am funcționat la mine.

Dacă acest flash-interviu v-a stârnit curiozitatea sau doriți să aflați mai multe despre Ana Petcu, v-am adaugat, mai jos, canalele sale de comunicare. Poate să fie un bun exemplu de urmat pentru cei care își doresc o astfel de carieră.

           Tik Tok: 932k  followers https://www.tiktok.com/@anapetcu

        Instagram: 121k – https://www.instagram.com/anaapetcu/

Youtube: 19k subscribers – https://www.youtube.com/channel/UCz0ZI__M_ZzhV2lX-1qpW1g

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).