sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleElla Gheorghioiu, owner Sibiu Events: „Perseverența este ingredientul necesar pentru succes”

Ella Gheorghioiu, owner Sibiu Events: „Perseverența este ingredientul necesar pentru succes”

Ella Gheorghioiu este Owner Sibiu Events & Ambasador ELITE Business Women Sibiu. Iubește să descopere locuri și oameni noi cu ajutorul călătoriilor din țară și din străinătate, adoră să citească, să creeze comunități și să organizeze evenimente pentru comunitatea sibiană.

C&B: Faceți o descriere sau definiți activitatea dumneavoastră!

Ella Gheorghioiu: „Pasiunea mea este organizarea de evenimente – pasiune ce, în timp, s-a transformat într-un business. Acum organizez evenimente pe diferite nișe care mă intrigă, precum dezvoltare personală, evenimente de business, corporate sau chiar team-building-uri în Sibiu și împrejurări. Scopul meu este ca, prin aceste evenimente, să ajut oamenii (participanții) să facă pași către cea mai bună variantă a lor. Cu alte cuvinte, aduc know how-ul unor specialiști din diverse domenii direct la publicul interesat.

Sibiu Events este o companie ce oferă consultanță în organizarea de evenimente de business și dezvoltare personală, promovarea evenimentelor și coordonarea evenimentelor.”

C&B: Cum sună povestea carierei sau afacerii dumneavoastră?

Ella Gheorghioiu: „Povestea carierei mele a început de la importanța unei rețele de oameni cu interese similare, mai ales pentru un antreprenor. În mediul online există platforme precum LinkedIn, însă în viața reală există persoane ca mine, cărora le place să aducă oamenii împreună și creează comunități pe baza intereselor fiecăruia. De aici a pornit interesul meu special pentru organizarea și planificarea de evenimente, iar cu ajutorul ELITE BUSINESS WOMEN, am pornit pe drumul antreprenoriatului.”

C&B: Care erau viziunile dumneavoastră în copilărie/adolescență și care sunt acum?

Ella Gheorghioiu: „Întotdeauna mi-a plăcut să citesc și să fiu  la curent cu tot ceea ce înseamnă cursuri sau workshop-uri din sfera mea de activitate. În adolescență doar visam să pot participa la anumite cursuri susținute de trainerii de dezvoltare personală din România, iar acum am deosebita onoare să organizez cursuri și seminarii pentru ei. Chiar dacă sună a clișeu – e ca un vis devenit realitate!”

C&B: Vă rugăm să ne povestiți o întâmplare/experiență pozitivă și una negativă legată de activitatea dumneavoastră!

Ella Gheorghioiu: „O experiență pozitivă pentru mine o reprezintă fiecare eveniment realizat – mă bucur să văd rezultatul final al pieselor de puzzle ce reprezintă organizarea unui eveniment. Sunt mândră mai ales când simt că aduc un plus participanților prin acel eveniment și știu că am oferit ceva inedit, realizat 100% cu pasiune.

Experiențe negative nu există – sunt doar niște lecții ascunse în spatele unor întâmplări. Aceste experiențe mai puțin plăcute m-au provocat să ajung la următorul nivel și să devin mai capabilă de la eveniment la eveniment. Acesta este doar drumul către un organizator de evenimente excelent!”

C&B: Ce sfat/sfaturi aveți pentru cei aflați la început sau  indeciși?

Ella Gheorghioiu: „Drumul antreprenoriatului este asemenea unui roller-coaster emoțional, dar și fizic. Un sfat pentru cei aflați la început de drum ar fi: Când cei din jur te sfătuiesc să renunți, ridică-te şi mai încearcă o dată! Consider că perseverența este ingredientul necesar pentru succes în antreprenoriat, alături de parteneriate strategice care te ajută să crești, să te dezvolți și să ajungi mai repede unde ți-ai propus.”

C&B: Vă rugăm să oferiți o definiție proprie pentru societatea, afacerile și carierele din România!Ella Gheorghioiu: „Societatea reprezintă un grup mare de oameni care trăiesc laolaltă și între care se leagă raporturi, majoritar de tip economic. Îmi place să cred că atât în afaceri, cât și în societate, oamenii au mai mult de câștigat dacă mizează pe sharing de know-how, ci nu pe concurență. Afacerile au o oarecare legătură și cu carierele – ambele ar fi minunat să înceapă dintr-o pasiune :)”

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).