sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariCauți formația perfectă? Iată 10 motive pentru care să alegi Prestige Orchestra!

Cauți formația perfectă? Iată 10 motive pentru care să alegi Prestige Orchestra!

Tonul face muzica și muzica stabilește dacă o petrecere reușește să se încadreze peste timp la categoria „de copiat” sau, dimpotrivă, la cea „de evitat”. Indiferent de ocazia pe care o ai, important este să lași distracția pe mâna unor oameni care se pricep să țină invitații pe ring până în zorii următoarei zile. Iată 10 motive pentru care merită să optezi pentru Prestige Orchestra:

  1. Este singurul one band show din România, format din 30 de artiști. Cu alte cuvinte, este foarte greu să le ceri ceva ce nu îți pot oferi. Nivelul la care desfășoară spectacolele, de la gândirea lor până la punerea în scenă este unul impresionant.
  2. Este o trupă de coveruri care are un playlist impresionant.
  3. De la petreceri corporate, la nunți, botezuri și aniversări, nimic nu le-a scăpat. În total, Prestige Orchestra a cântat până acum la peste 1000 de astfel de evenimente.
  4. Membrii trupei pot pune în scenă atât spectacole simple, cât și show-uri complexe. Orice îți dorești în materie de distracție va deveni realitate cu ajutorul lor.
  5. Pe cât de diferiți sunt invitații tăi, pe atât e și spectacolul lor. Vrei să-i surprinzi plăcut atât pe cei care preferă muzica ușoară, cât și pe cei care o adoră pe cea populară? Ai găsit soluția perfectă pentru ambele situații: Prestige Orchestra.
  6. 10 instrumentiști de elită cu studii în domeniu și concerte în toată lumea fac parte din această trupă, așa că piesa ta preferată va suna exact așa cum ți-o amintești și cum speri.
  7. Au inclusiv program de cabaret, realizat de 6 balerine profesioniste. Costumele pentru acest moment sunt aduse din Thailanda, Rusia, Moldova și China.
  8. E o trupă fondată de doi îndrăgostiți, Iuliana și Costin, deci sunt doi oameni care nu doar iubesc ceea ce fac, ci s-au și îndrăgostit unul de celălalt pe scenă. Înțeleg perfect oamenii care, la rândul lor, își doresc să trăiască un eveniment de pus în ramă.
  9. Își pot adapta programul în funcție de bugetul tău.
  10. Au cântat la o mulțime de evenimente ale vedetelor de la noi.

Presscafe.ro: Flash interviu cu Iuliana & Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).