vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăRecomandariBursa The Motans. În mai puțin de 3 săptămâni, s-au înscris peste...

Bursa The Motans. În mai puțin de 3 săptămâni, s-au înscris peste 500 de tineri

Artistul The Motans a lansat la începutul lunii august proiectul „Bursa The Motans” – destinat tinerilor care sunt pasionați de domeniul pe care și l-au ales, dedicați și serioși în ceea ce-și propun să facă.

În mai puțin de 3 săptămâni, s-au înscris peste 500 de tineri pasionați de diverse domenii, care au nevoie de sprijin financiar pentru a-și urma pasiunea.

În urma unui amplu proces de recrutare, organizat în parteneriat cu Virgin Radio, 5 tineri vor primi lunar, timp de 10 luni, câte 2080 de lei. Proiectul „Bursa The Motans” va cumula în total 104.000 de lei, iar în cadrul lui se pot înscrie atât studenți din România, cât și din Republica Moldova.

Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studenților merituoși pe care să-l folosească pentru a studia și pentru a-și urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi și viitorul!”, declară Denis Roabeș (The Motans).

Toți cei care își doresc să obțină una dintre cele 5 burse trebuie să se înscrie în proiect pe www.bursathemotans.com începând cu data de 9 august. Câștigătorii vor fi aleși de către Denis și echipa Global Records ținând cont de pasiunea lor, de rezultatele pe care le-au obținut până acum și cât sunt de convinși că educația este cheia de a reuși în viață. Cei cinci beneficiari ai „Bursei The Motans” vor fi anunțați pe 20 septembrie, iar publicul va avea un rol important în procesul de selecție. Fiecare persoană are posibilitatea de a vota pe site-ul bursathemotans.com, iar astfel îi poate ajuta pe Denis si echipa sa să facă alegerile cât mai potrivite. Parcursul concurenților va fi prezentat pas cu pas pe site-ul dedicat proiectului și pe platformele de social media.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.