vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRomani in LumeAdrian Pascu: În afaceri, disciplina și determinarea sunt mai importante decât doar...

Adrian Pascu: În afaceri, disciplina și determinarea sunt mai importante decât doar motivația

Adrian Pascu este un fotograf și videograf publicat și co-autor al cărții „Autistic & Smashing it” (best seller în Canada și SUA).

C&B: Cum ai descrie activitatea ta?

Adrian Pascu: În calitate de videograf și fotograf principal la Allegorical Studio, am privilegiul de a captura și conserva momente și povești prețioase prin intermediul poveștilor vizuale. Ca profesor de educație specială care lucrează cu copii cu autism, sunt dedicat creării unui mediu de învățare inclusiv care susține nevoile și abilitățile lor unice. Co-autorul cărții „Autistic & Smashing It” alături de soția mea, Joulie Gindi, mi-a permis să susțin diversitatea neurologică, să ridic conștientizarea despre autism și să încurajez persoanele din spectrul autist să-și îmbrace puterile unice. Fiecare dintre aceste roluri este extrem de important pentru mine, deoarece îmi permite să-mi exprim creativitatea, să fac o diferență pozitivă în educație și să contribui la o societate mai inclusivă.

C&B: Care este povestea evoluției activităților tale?

Adrian Pascu: După ce am fost nemulțumit de calitatea fotografiilor și videoclipurilor de la propria mea nuntă, am fost inspirat să lansez propria afacere de videografie și fotografie. Cred că mirele și mireasa merită să se relaxeze, știind că aceste amintiri prețioase sunt în mâini bune. Curând după aceea, am extins activitatea pentru a acoperi evenimente corporative, concerte și diverse alte proiecte, oferind aceeași calitate și liniște.

În calitate de co-autor al cărții „Autistic & Smashing It„, mă implic în lumea consultanței în sectorul corporativ, unde îmi propun să promovez incluziunea. Experiențele mele ca profesor de educație specială m-au înzestrat cu o înțelegere profundă a importanței creării unui mediu de sprijin și incluziune pentru persoanele cu nevoi diverse, motivându-mă să mă angajez în această nouă aventură.

Pe măsură ce afacerea mea continuă să evolueze, rămân ancorată în valorile creativității, empatiei și suportului, împingându-mă să caut în mod constant noi modalități de a utiliza poveștile vizuale și educația pentru a inspira, împuternici și promova incluziunea.

C&B: Care au fost viziunile tale în copilărie/adolescență și care sunt ele acum?

Adrian Pascu: În copilărie și adolescență, am fost intrigat de creierul uman și funcțiile acestuia. Această pasiune m-a condus către o carieră în învățământ, unde m-am concentrat pe sprijinirea elevilor cu nevoi diverse. Acum, în calitate de co-autor al cărții „Autistic & Smashing It„, sunt nerăbdător pentru evenimentul de lansare a cărții noastre care va avea loc pe 31 ianuarie, unde putem împărtăși mesajul nostru despre înțelegere și incluziune cu o audiență mai largă.

C&B: Care sunt principiile de viață și afaceri la care te supui și care este explicația lor?

Adrian Pascu: Principiile mele de ghidare sunt integritatea, empatia, creativitatea și angajamentul de a avea un impact pozitiv. Prioritizez onestitatea și conduita etică, abordez interacțiunile cu înțelegere și bunătate, mă străduiesc pentru inovație și exprimare unică și îmi propun să folosesc abilitățile mele pentru a milita pentru incluziune și a sensibiliza cu privire la cauze importante precum neurodiversitatea. Aceste principii formează atât inițiativele mele personale, cât și cele profesionale, conducându-mă să creeze un impact semnificativ și autentic în lume.

C&B: Cum au influențat/influențează pandemia, crizele economice și războaiele afacerea ta?

Adrian Pascu: Pandemia, crizele economice și războaiele au influențat semnificativ afacerea mea. Pandemia a determinat o schimbare în nevoile și preferințele clienților, determinându-mă să adaptez serviciile mele pentru a se potrivi noilor cerințe, cum ar fi evenimentele virtuale și ședințele distanțate social. Cu toate acestea, rămân angajat în găsirea abordărilor creative și adaptabile pentru a continua să furnizez povești vizuale cu impact și sprijin educațional.

C&B: Împărtășește câteva situații amuzante din activitățile tale în afaceri!

Adrian Pascu: În timpul pandemiei, când au fost impuse limite asupra numărului de invitați la nunți, a existat o dezbatere între oficianții de nuntă cu privire la permisiunea mea sau a altui invitat, deoarece am fi depășit limita cu unul. Le-am asigurat că voi menține o distanță sigură și, cu noroc, ni s-a permis tuturor să participăm.

C&B: Ești față în față cu un potențial client sau partener. Care este fraza care îi convinge?

Adrian Pascu:Sunt sigur în abilitatea mea de a livra rezultate excepționale și memorabile!”

Am o puternică încredere în calitatea muncii mele și mă străduiesc să proiectez încredere prin acțiunile mele în loc să mă bazez pe cuvinte excesive. Menținerea consistenței în abordarea mea îmi permite să transmit o senzație de asigurare și liniște în eforturile mele.

C&B: Ce sfaturi/indicații ai pentru cei aflați la început sau indeciși?

Adrian Pascu: Dacă te gândești în fiecare zi la ceva, poate merita să-l urmărești. Oamenii regretă adesea că nu au acționat, așa că este important să iei în considerare acest lucru. Amintește-ți că, dacă îți afectează pacea, probabil nu merită; altfel, atingerea succesului nu este ușoară – dacă ar fi, toată lumea ar face-o. În afaceri, disciplina și determinarea sunt mai importante decât motivația. Motivația va veni și va pleca, dar puterea ta și determinarea te vor susține atât în momentele bune, cât și în cele dificile.

C&B: Cum vezi evoluția societății în care trăim?

Adrian Pascu: Sunt mereu curios și nerăbdător să aflu mai multe despre ce ne rezervă viitorul. Știu că perioadele dificile vor crea o generație rezistentă, în timp ce perioadele ușoare pot rezulta într-o generație instabilă și fragilă. Din fericire, cred că vor exista întotdeauna indivizi de ambele părți, iar ca societate, vom continua să evoluăm, într-un fel sau altul.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).