sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleZiua Porţilor Deschise la Fundaţia Calea Victoriei: Ingredientul tău secret pentru o...

Ziua Porţilor Deschise la Fundaţia Calea Victoriei: Ingredientul tău secret pentru o vară perfectă!

Am găsit reţeta unei veri perfecte pentru toți ce aflați în București în timpul verii! Mai precis, Fundaţia Calea Victoriei a descoperit-o! Sună aşa: într-un spaţiu urban chic şi prietenos se toarnă o ceaşcă de bună-dispoziţie şi una de relaxare, se adaugă câteva grupuri de oameni inteligenţi cu chef de socializare şi se garniseşte cu un strat consistent de conversaţie savuroasă.

Şi gata! Se serveşte la Fundaţia Calea Victoriei, în formă de şcoală de vară. Subiectul îl alegi tu, după gust: actorie, dezvoltare personală, astronomie, istoria religiilor, fotografie, fashion, design interior, istoria Bucureştiului sau comunicare. 🙂

Sâmbătă, pe 8 iunie, la Ziua Porţilor Deschise, ai ocazia să testezi acest cocktail şi să descoperi ce ţi-ar plăcea să-i mai adaugi. Participi gratuit la unul dintre cele 10 ateliere cu intrare liberă pe care ţi le-am pregătit şi te lămureşti dacă un curs pe un subiect similar este ceea ce-ţi doreşti pentru serile tale de vară.

Mai mult, ai ocazia să cunoşti o parte din lectorii fundaţiei şi să discuţi cu ei despre lucrurile care te pasionează. La final, primeşti şi un voucher în valoare de 50 de lei, pe care îl poţi folosi ca avans pentru orice curs din Programul Şcolilor de Vară.

Ziua Porţilor Deschise are loc la sediul fundaţiei, pe str. C. A. Rosetti nr. 47, etajul 1, aproape de Piaţa Romană şi Universitate. Ca să te înscrii la atelierele gratuite, scrie-ne un mesaj pe contact@victoriei.ro şi spune-ne ce ai ales din meniu.

PROGRAMUL COMPLET pentru Ziua Porţilor Deschise:

11.00 – 12.00

  • Jocuri de improvizaţie, cu Karina Nagy
  • Cum îţi antrenezi încrederea în sine, cu Alice Cornea
  • Fascinantul cer înstelat – incursiune în Astronomie, cu Adrian Şonka
  • Spune-ţi povestea! Atelier de storytelling, cu Iulia Ivanov
  • Intimitatea în epoca Facebook – Atelier de antropologie, cu Alexandra Ion

13.00 – 14.00

La evenimentele din cadrul Zilei Porţilor Deschise intrarea este liberă, dar te rugăm să ne anunţi care e atelierul la care vrei să participi pe mail, la contact@victoriei.ro.

Evenimentul este şi o ocazie excelentă să descoperi povestea Fundaţiei Calea Victoriei – o instituţie culturală independentă care, de 11 ani, promovează educaţia umanistă ca alternativă smart de petrecere a timpului liber.

Mai multe detalii, in link-ul de mai jos:

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).