vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriUnchiul lui Kate Middleton acuzat de violențe conjugale

Unchiul lui Kate Middleton acuzat de violențe conjugale

Unchiul lui Kate Middleton, soția prințului William, a fost dus marți în fața instanței judecătorești sub acuzația că și-a lovit soția. Acesta și-a recunoscut fapta , urmând să se stabilească sancțiunile asupra sa.

Totul s-a petrecut marți seară, când Gary Goldsmith și soția sa se întorceau de la un eveniment caritabil cu un taxi în care a izbucnit o ceartă între ei.  Ajunși în fața domiciulului lor din Londra,  d-na Goldsmith și-a pălmuit soțul acesta ripostând și lovind-o „violent” în față, cu „un croșeu de stânga” potrivit declarațiilor  femeii.   Mai mult de atât,  ea „a căzut pe spate”, rămânând inconștientă circa 15 secunde înainte de a-și recăpăta luciditatea .

Judecatoria a omis pedeapsa cu închisoarea a lui Gary  Goldsmith care își va află pedeapsa pe 21 noiembrie. Gary Goldsmith este fratele mai mic al lui Carole Middleton, mama ducesei de Cambridge.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).