vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessUn român este creatorul portofelului inteligent dotat cu sistem antifurt

Un român este creatorul portofelului inteligent dotat cu sistem antifurt

Portofelul Wallor, creat de Viorel Crețu, are două componente – Wallor Cash Holder și Wallor Card Holder (pentru bani obișnuiți și pentru carduri bancare). Cu ajutorul tehnologiei RFID, este protejat din punct de vedere virtual, hackerii neputând extrage date de pe carduri. Iar cu ajutorul senzorilor GPS, purtătorul acestui portofel inteligent este avertizat atunci când acesta se mișcă din buzunarul sau geanta sa, în caz că a fost furat sau a căzut pe jos. Este produs în trei orașe din China: Shenzen, Guangzhou și Shanghai, la o fabrică folosită și de prestigioasa companie Prada.

Wallor are în plan să ne pună la dispoziție și un sistem prin care vom putea vedea, în timp real, unde se află portofelul.

Targetul este ca acest produs cu sistem antifurt integrat să se vândă în aproximativ 40.000 de exemplare, până la finalul acestui an.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).