vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleUn inginer din SUA a creat harta interactiva a parolelor WiFi din...

Un inginer din SUA a creat harta interactiva a parolelor WiFi din aeroporturi

Un inginer de calculatoare American a avut ideea de a crea o harta interactiva care contine zeci de coduri de acces WiFi pentru aeroporturile din intreaga lume.

Conexiunea la Internet, in momentul in care esti in aeroport, a devenit un “must” in zilele noastre, insa WiFi-urile publice oferite gratis in aeroporturi prezinta numeroase formulare in alte limbi, greu de descifrat pentru majoritatea pasagerilor. De asemenea, din cauza numerosilor utilizatori conectati, exista posiblitatea ca reteaua sa sa miste incet, ori sa cada, ceea ce ii determina pe pasageri sa renunte la operatiune.

Anil Polat, un inginer de calculatoare pasionat de calatorii si blogging s-a gandit sa ne puna la dispozitie o harta interactiva cu toate codurile de acces la WiFi din aeroporturi. Harta este actualizata regulat si automat, iar in prezent, aceasta prezinta peste 130 de parole.

Mai mult, cunoscutul blogger s-a gandit sa puna la dispozitia tuturor atat varianta online, cat si varianta offline, pentru ca potentialii utilizatori sa nu intampine dificultati de conectare.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).