vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăLife StyleTrump vs. Vanity Fair - bătălia postărilor

Trump vs. Vanity Fair – bătălia postărilor

Revista Vanity Fair a câştigat câţiva mii de abonaţi în urma unei postări de pe Twitter a preşedintelui ales Donald Trump. Atacul lui Trump la adresa publicaţiei consta în categorisirea acesteia ca fiind “moartă”, cu un director “lipsit de talent”, conform Mediafax.

Postarea preşedintelui ales a venit ca un răspuns la articolul negativ publicat de Vanity Fair miercuri. Articolul se intitulează „Trump Grill ar putea fi cel mai prost restaurant din America” şi vorbeşte despre un restaurant care e deţinut de Trump.

„S-a uitat cineva la cifrele de vânzări foarte slabe ale revistei @VanityFair? Sunt foarte scăzute, probleme mari, mort! Graydon Carter, lipsit de talent, va fi concediat!”, a postat Trump joi dimineață pe Twitter. Totuşi, afirmaţiile lui Trump au fost considerate nefondate, deoarece preşedintele ales nu a adus niciun fel de dovezi.

„A fost cel mai mare număr de abonamente vândut vreodată într-o singură zi de Conde Nast pentru oricare din titlurile sale”, a precizat grupul Conde Nast. De asemenea, articolul despre restaurantul lui Trump a avut parte de un milion de cititori unici după postarea președintelui ales.

Profitând de contextul favorabil lor, reprezentanţii revistei au publicat un banner pe site cu referire la postarea de pe Twitter – „Revista pe care Trump nu vrea să o citești. Abonează-te acum!”.

Nu numai că bannerul a fost foarte apreciat de cititori, dar a adus şi foarte mulţi abonaţi noi. Potrivit unui purtător de cuvânt citat de Folio, revista a câștigat 13.000 de abonați într-o singură zi și numărul lor continuă să crească.

Vanity Fair
Sursă foto: Daily Mail

În spatele atacurilor de acum stă un conflict vechi de 25 de ani, când actualul director de la Vanity Fair l-a numit pe Trump „o persoană vulgară cu degete scurte” într-un articol din revista Spy. De atunci, cei doi au o dispută continuă.

Nu este prima data când o publicaţie are de câştigat de pe urma temperamentului lui Trump. Imediat după alegeri, ziarul New York Times a anunţat că numărul abonaţilor lor au crescut considerabil datorită atacurilor de pe Twitter ale viitorului preşedinte american.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.