duminică, martie 3, 2024
spot_img
AcasăStiriToamna asta încarcă-te cu energie verde: Câștigă super premii cu Cereal BIO!

Toamna asta încarcă-te cu energie verde: Câștigă super premii cu Cereal BIO!

De ce să nu fii original și, anul acesta, să începi școalain Green style?! Nu, nu înseamnă să porți uniformă verde, ci să fii eco, să mânănci echilibrat, să iubești produsele BIO, să nu îți lipsească în nicio zi fructele, legumele ori gustările sănătoase. Căci BIO înseamnă respect pentru natură, consumul de produse naturale, fără coloranți și conservanți și mai multă energie, zi de zi, datorită nutrienților integrali din alimente. Și nu uitasă faci cât mai multă mișcare; e super-fantastic și distractiv, crede-ne!

Cereal BIO și BIO Kid – o gustare sănătoasă în fiecare ghiozdan!

Descoperă și tu universul BIO prin produsele din gama Cereal BIO – marcă a grupului Nutrition &Sante Franța, lider european în alimentația BIO și dietetică. Având o experiență de peste 30 de ani în prelucrarea cerealelor, Cereal BIO îți propune produse 100% naturale, cu peste 95% ingrediente provenite din agricultura ecologică, la cele mai înalte standarde de calitate, fără coloranți, conservanți ori potențiatori de gust, certificate conform legislației europene în vigoare, de către organe de inspecție abilitate la nivel local sau european.

Prin produsele variate, gamaCereal BIO readuce în actualitate beneficiile nutriționale ale unor cereale milenare, precum grâul, spelta, hrișca, amarath-ul, quinoa, regăsite în întreaga gamă, de la biscuiți și fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, pâine nordică, pâine crocantă țărănească, sos pentru paste și umpluturi.

În plus, datorită pachetelor mici din fiecare pungă de biscuiți, aceștia sunt o porție dulce delicioasă și sănătoasă, ușor de pus în ghiozdanul celor mici, pentru grădiniță sau școală. Și la fel de ușor de luat de către părinți, pentru gustarea sănătoasă de la serviciu.

Cereal BIO îți aduce super premii, pentru un început de an școlar plin de energie!

Pregătește-te de școală cu energie de campion! Și înscrie-te chiar acum în concursul “Cereal BIO.Orice produs Cereal BIO achizitionat până la 23.10.2016 îți poate aduce super premii:

5 copii și un însoțitor vor avea ocazia inedită de a participa la un drive test plin de adrenalină, alături de Alex Filip, campionul național de raliu 2WD.

Alți80 de norocoși vor câștiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtând autograful lui AlexFilip. Înscrie-te pe www.nutrivita.ro/CerealBio ori pe facebook, în aplicația www.facebook.com/Nutrivita.ro

 Multsucces: la start, la concurs și la școală!

Go Green! Mănâncă sănătos, încep eșcoala cu forțe de campion și câștigă energie pentru cel mai reușit an scolar. Cu Cereal BIO!

Află pe www.nutrivita.ro/produse/cereal-bio-14 detalii despre întreaga gamă Cereal BIO. Mai multe despre regulamentul de înscriere la concursul “Pregătește-te de școală cu energie de campion” găseștipe www.nutrivita.ro/CerealBio. Spune-le și colegilor și prietenilor tăi!

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.