luni, februarie 26, 2024
spot_img
AcasăStiriThink Leadership - Cum gândesc liderii?

Think Leadership – Cum gândesc liderii?

Săptămâna aceasta, pe 10-11 iunie, la Hotel Sheraton din Bucureşti are loc Think Leadership. În cadrul evenimentului, participanții vor învăța cum să devină lideri autentici, cum să conducă și să comunice cu echipa pentru a trece de la performanța individuală la performanța de grup.  Evenimentul este adresat profesioniştilor cu 4-7 ani experienţă în vânzări, marketing, finanţe, logistică şi IT, iar la eveniment participă lideri din mediul business care vor pune la dispoziția participanților resurse pe care le pot accesa, în cadrul companiilor.

Anul acesta, evenimentul Think Leadership are ca temă principală conceptul de Humanification, concept care joacă un rol din ce în ce mai important în procesele de learning & development din companiile de top. Este demonstrat faptul că oamenii motivați și pasionați de ceea ce fac, au rezultate remarcabile, motiv pentru care ar trebui să punem pe primul loc oamenii din jurul nostru sau din echipă, să-i ajutăm să învețe, să-i încurajăm și să îi susținem în atingerea rezultatelor dorite.  Think Leadership se desfăşoară pe parcursul a două zile, oferind participanților posibilitatea de a interacţiona cu profesioniști ce au o experienţă remarcabilă de leadership, dispuşi să împărtăşească din provocările lor.

Evenimentul va reuni 120 de profesionişti, iar cei interesaţi se pot înscrie gratuit pe www.hipo.ro/thinkleadership. Think Leadership se va desfăsura în zilele de 10 și 11 iunie la Hotel Sheraton din București unde vor participa profesioniști cu o experiență remarcabilă în leadership, dispuși să împărtășeacă din cunoștințele lor. Printre companiile prezente amintim : JTI România, Microsoft, Human Invest, SELFTRUST Academy, TSP (smartprojects.ro), All to Know.

Mai multe informaţii despre agenda evenimentului şi modalitatea de înscriere pot fi obţinute accesând site-ul www.hipo.ro/thinkleadership

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.