duminică, martie 3, 2024
spot_img
AcasăLife StyleTarantino: încă două filme şi mă retrag

Tarantino: încă două filme şi mă retrag

Quentin Tarantino a confirmat zvonurile că plănuieşte să se retragă după încă două filme. Regizorul speră ca în momentul retragerii să fie numit “unul dintre cei mai mari cineaşti ai tuturor timpurilor”.

Bine-cunoscutul cineast nu îşi doreşte să treacă de cel de-al zecelea film, după cum a declarat la conferinţa de creativitate Adobe Max de la San Diego. Zvonurile erau prezente încă din 2012, când artistul a spus că îşi doreşte să se dedice scrierii de romane şi regizării de piese de teatru.

Tarantino a dezvăluit câteva lucruri şi despre viitoarele sale două producţii. Prima ar fi un proiect istoric nonfictiv despre care cineastul nu a oferit multe detalii. Cel de-al doilea ar fi o producţie de tipul “Bonnie and Clyde”, povestea fiind situată în Australia anilor ’30, cu un cuplu de nelegiuiti.

Întrebat cum ar defini succesul, regizorul a dat de înteles, în aplauzele întregii săli, că abia la finalul carierei se observă succesul, conform The Hollywood Reporter.

“Sper ca la finalul carierei să fiu considerat unul dintre cei mai mari cineaşti care a trăit vreodată. Şi mergând şi mai departe, un mare artist, nu numai un regizor.”, a declarat el.

Quentin Tarantino este cunoscut pentru filmele “Django Unchained”, “Kill Bill” si “Pulp Fiction”. Trecând de la rolul de scenarist, la producător, regizor şi chiar actor în propriile filme, artistul a câştigat cu ”Pulp Fiction” un Plame d’Or de la Cannes şi un Oscar, iar cu “Django Unchained”, de asemenea, un Oscar. Deşi este îndelung criticat pentru că producţiile sale triviază violenţa, majoritatea lungmetrajelor sale au devenit filme de referinţă pentru cinematografia internaţională.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.