sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriSteven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank România: După Brexit, România are oportunitatea...

Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank România: După Brexit, România are oportunitatea de a atrage investitori

România se află în faţa unei oportunităţi de a atrage investitorii străini, după ieşirea Marii Britanii din UE, a declarat Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank România în cadrul conferinţei ZF Bankers 2016, organizată marţi de Ziarul Financiar.

"Investitorii din Marea Britanie sunt în incertitudine, iar această situaţie poate dura unu-doi ani. Eu cred că România ar putea în aceste condiţii să atargă investitorii străini, iar ceea ce îi trebuie este un cadrul legislativ atractiv. Oportunitatea există de mult, problema este că nu reuşim să stabilim un mediu prietenos. În loc să lucrăm pentru acest lucru, noi introducem legi care se aplică retroactiv", a explicat Steven van Groningen.

Şeful Raiffeisen face referire la legea dării în plată care a intrat în vigoare la finalul lunii mai si care a creat o serie de nemulţumiri în rândul bancherilor.

 

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Pixabay

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered By BloggerPoster

 

 

 

http://ift.tt/eA8V8J from Mediafax – http://ift.tt/2946Ws9
via IFTTThttp://ift.tt/eA8V8J

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).