luni, iulie 15, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessStefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD și-a dezvoltat afacerea prin creșterea ponderii pe...

Stefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD și-a dezvoltat afacerea prin creșterea ponderii pe Antrepriză Generală

Compania specializată în servicii de Antrepriză Generală și de Specialitate în domeniul construcțiilor industriale și comerciale, MASTERBUILD, a înregistrat o creștere de 80% în prima jumătate a anului 2020, față de aceeași perioadă a anului 2019.

Astfel, în primele șase luni ale anului, afacerile MASTERBUILD s-au situat la aproape 13 mil. RON, față de 7 mil. RON în același interval al anului trecut. Creșterea se datorează în principal extinderii domeniului de activitate în 2020 față de anul precedent și abordarea unor proiecte de construcții de mai mare complexitate, compania targetând cu precădere proiecte de antrepriză generală în acest an, față de proiectele de antrepriză de specialitate preponderent abordate în anii precedenți.

“Viziunea noastra este sa creștem segmentul de Antrepriza Generala al companiei și să ne concentrăm pe prestarea de servicii de Antrepriză Generală cu valoare adăugată și project management în construcții, pentru clienții noștri din industriile care funcționează cu motoarele turate, chiar și în plină pandemie. Astfel, ne concentrăm mai mult pe segmentele de retail, e-commerce, agro-alimentar, industrie chimică, farmaceutică, logistică și transport, piața de electro-IT, și toate celelalte domenii care au activitate intensă pe piață  și care construiesc magazine, parcuri de retail, facilități de producție și depozitare. Ne așteptăm în perioada următoare, în condițiile reconfigurării lanțurilor de aprovizionare internaționale, ca unele companii să construiască facilități de producție și hub-uri logistice regionale în România și suntem pregătiți să preluăm această cerere din piață”, a declarat Stefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).