vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessSkanska face prima clădire din România cu pistă de alergare pe acoperiș

Skanska face prima clădire din România cu pistă de alergare pe acoperiș

Compania suedeză Skanska a anunțat investiții de 38 de milioane de euro în prima clădire din proiectul Campus 6, aflată în construcție chiar peste drum de stația de metrou Politehnica. Se va amenaja o pistă de alergare pe acoperiş, special pentru angajați. Iar asta nu e tot! Complexul va fi dotat cu un sistem performant de aerisire, cu sisteme de monitorizare şi control a calităţii apei şi va dispune de spaţiu deschis, menit să încurajeze interacţiunea dintre oameni.
„Unul din obiectivele principale ale Skanska este de a crea spaţii de lucru inovatoare, pregătite pentru viitor, iar unul din elementele cheie ale acestei misiuni este omul. Putem avea cele mai îndrăzneţe linii de design şi cea mai nouă tehnologie, dar principala funcţie a unei clădiri este să ofere valoare vieţii de zi cu zi a celor pe care îi găzduieşte. De aceea, pentru Campus 6 am dezvoltat conceptul pornind de la lucrurile esenţiale – cum ar fi aerul, lumina, spaţiul sau comunitatea”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.
Clădirea va avea 11 etaje și o suprafață închiriabilă de 22.000 de metri pătrați. Finalizarea este programată la finalul anului viitor.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).