vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriSIE face angajări: 85 de posturi scoase la concurs

SIE face angajări: 85 de posturi scoase la concurs

Serviciul de Informaţii Externe a scos la concurs 85 de posturi. Dacă îți dorești să lucrezi ca ofițer operativ sau specialist IT, ar trebui să depui dosarul luna aceasta.

Procesul de selecţie a început ieri, 2 aprilie, iar dosarele se pot depune electronic până la data de 30 aprilie. Sunt disponibile, mai exact, 40 de posturi de ofiţeri operativi, 15 posturi de ofiţeri specialişti limbi străine şi 30 posturi de ofiţeri specialişti IT.

Candidaţii ale căror CV-uri se potrivesc cerințelor, vor participa la interviuri şi diferite etape de evaluare – psihologică, profesională/ aptitudinală, medicală -, de testare a cunoştinţelor de cultură generală şi a limbii străine cunoscute, la București, informează SIE pe site-ul lor.

Cerinţele sunt umătoarele: studii superioare de lungă durată sau de ciclul II Bologna, cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00, cel puţin o limbă străină, să nu aibă cazier judiciar şi fiscal, să nu facă parte din partide politice, să aibă vârsta de maximum 35 ani. Foarte important este patriotismul – fiind o condiție de bază pentru a fi acceptat.

Sie face angajari
Sie.ro

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).