vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessCe SFATURI oferă șeful Apple tinerilor

Ce SFATURI oferă șeful Apple tinerilor

Tim Cook a fost invitat la Universitatea Glasgow, unde a ținut un discurs în fața studenților. Șeful Apple a încercat să-i încurajeze și să le explice căt de important este să faci totul cu pasiune, iar scopul final să nu fie unul finaciar.

“Nu munciți pentru bani”, le-a spus Tim Cook studenților. “Altfel niciodată nu veți simți că ați făcut destui și niciodată nu veți fi fericiți”, a adăugat el.

Un alt sfat pe care CEO-ul companiei Apple l-a oferit tinerilor este să găsească “o intersecție în a face ceva de care ești pasionat și, în același timp, ceva ce este și în serviciul celorlalți oameni”.

Tim Cook le-a mărturisit celor prezenți că, în ceea ce-l privește, a fost vorba de noroc.

Acesta a lucrat la Apple mai mult de 14 ani, la început ocupându-se de divizia Mac sub comanda lui Steve Jobs. De asemenea, în timpul în care Jobs era în concediu medical, Tim îi ținea locul ca CEO la Apple.

Americanul a devenit la sfârșitul anului 2011 cel mai bine plătit director executiv de pe planetă, după ce și-a dat demisia Steve Jobs din funcția de CEO Apple.

Cook are acum o avere estimată la circa 8,5 milioane de dolari.

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).