vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessO scoala de profil a lansat un concept de reparatii prin masaj...

O scoala de profil a lansat un concept de reparatii prin masaj pentru rezolvarea problemelor legate de stres si sedentarism

Scoala de masaj Biofocus a aparut acum aproximativ trei ani din dorinta de a impartasi celor din jur din cunostintele si aplicatiile masajului in afectiunile fizice si emotionale ale societatii.

Urmand un parcurs ascendent prin instruirea unui numar mare de cursanti care ulterior au primit calificarea de tehnician maseur, anul acesta Centrul Biofocus si-a extins domeniul si a gandit deschiderea unor ateliere de masaj, cu intentia de a ajuta si de a repara oamenii care zi de zi sunt afectati de stres si de sedentarism.

Ideea este simpla: persoana care are o afectiune sau o stare de disconfort vine la Atelierele de Masaj, i se face o evaluare de catre terapeut (terapeutii fiind instructori ai scolii de masaj), se combina un mix de tehnici personalizat si astfel se concepe planul de tratament.

Sunt combinate terapiile prin masaj cu aromaterapia, meloterapia, exercitii de respiratie constienta, astfel incat intregul proces sa fie unul implinitor, iar rezultatele, de multe ori, evidente chiar de la prima sedinta.

Atelierele de Masaj vin proactiv in intampinarea nevoilor unor societati in care cuvinte precum „stres” si „sedentarism” au devenit prea la ordinea zilei.

 

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).