duminică, martie 3, 2024
spot_img
AcasăBusinessScoala de masaj Biofocus din Bucuresti a lansat un modul nou prin...

Scoala de masaj Biofocus din Bucuresti a lansat un modul nou prin care ajuta viitorii absolventi sa se diferentieze pe piata maseurilor

 

In luna Iunie a acestui an scoala de masaj Biofocus a lansat modulul Somatic PLUS, modul prin care cursantii scolii au avantajul ca la finalizarea acestui curs sa fii deja echipati cu o paleta mult mai larga de cunostinte.

Pastrand acelasi pret, scoala a adaugat in curricula si alte notiuni suplimentare, incluzand curs de masaj pe scaun clasic, notiuni introductive de masaj cu bete de bambus, microcurs de aromatrapie si alte bonusuri pe care cursantii le primesc pe parcursul celor sapte saptamani.

Cursul a fost conceput impreuna cu specialistii scolii si cu personalitati din domeniu pentru ca la finalizarea acestui prim modul participantii sa fie echipati cu competente certe, multiple, bine fixate.

Intalnirile se desfasoara doua zile pe saptamana a cate patru ore si imbina notiunile teoretice cu cele practice, astfel incat la finalizarea celor patru ore cursantii sa aiba materia fixata pe ambele segmente.

Cu un succes deosebit inca de la prima grupa, modulul Somatic Plus a strans deja un numar masiv de inscrieri si pentru cea de-a doua serie care va incepe din 30 Iulie 2018.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.