sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiri“România are cei mai buni hackeri”

“România are cei mai buni hackeri”

“România are cei mai buni hackeri. Avem câţiva buni şi în America, dar toată lumea ştie că românii sunt foarte talentaţi. Eu angajez doar hackeri, pentru că lucrez în securitate (cibernetică . n.r.)- sunt cuvintele lui John McAfee, creatorul renumitului antivirus ce îi poartă numele, rostite în cadrul conferinţei d10e, care a avut loc luna trecută la Bucureşti, adăugând apoi că „România este un fel de Silicon Valley al lumii, din acest punct de vedere”. J.McAfee ne avertizează că sistemele antivirus nu mai fac faţă hackerilor, aceştia căutând prin sistem luni de zile, chiar şi ani, dacă este nevoie. În lume sunt 4-5 companii de antivirus, iar numărul hackerilor depăşeşte o jumătate de milion.

Legat de telefoanele inteligente, John McAfee este de părere că acestea au fost proiectate special pentru a fi cele mai bune aparate de spionaj din lume şi s-a reuşit acest lucru cu brio, companiile făcând bani nu prin vânzarea acestor device-uri, ci din datele pe care noi le introducem atât de uşor şi fără a sta pe gânduri.

Foto: Sputnik International

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).