sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriReacţie în lanţ în fotbal

Reacţie în lanţ în fotbal

S-a dat startul unei campanii online în care femei işi povestesc propriile experieţe de hărţuire sau abuz. Actiţa Alzssa Milano a pornit această mişcare în urma unui scandal în care a fost implicat un producator hollywoodian de 65 de ani, Harvez Weinstein.

Încurajată de alte poveşti asemănătoare, o tânără din lumea modelingului american, a scos la iveală nişte amănunte nedorite de fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Ea vorbeşte despre o întâmplare nefericită pentru ea care s-a petrecut cu 9 ani în urmă. Se spune că modelul ar fi păstrat sub tăcere incidentul după ce ar fi primit o sumă de bani din partea fotbalistului.

El susţine că este doar o modalitate de a atrage atenţia, profitându-se de numele şi faima sa.

Pe lângă problemele vizibile din viaţa personală cu actuala parteneră care probabil este afectată de această situaţie făcută publică, Cristiano Ronaldo ar putea avea probleme şi cu sponsorul său, compania Nike. Un purtător de cuvânt a declarat ca situaţia va fi urmărită îndeaproape, declarându-se îngrijorarea pentru acuzaţiile aduse fotbalistului.

Clubul de fotbal cu care a semnat contractul jucătorul şi-a exprimat susţinerea faţă de acesta, declarând că toţi cei care au lucrat cu Ronaldo sunt de acord în privinţa dedicării sale şi ale profesionalismului. Ei au spus că o întâmplare petrecută cu 10 ani în urmă nu poate schimba actuala opinie.

Un alt efect, probabil aşteptat, dar foarte nedorit este scăderea la bursă cu aproape 10% a acţiunilor clubului Juventus pentru care joacă atacantul.

Pentru transferul de la echipa pentru care a jucat înainte, Real Madrid, clubul plătise în această vară 110 milioane de euro, iar pierderea la bursă ar fi echivalentă cu 100 milioane de euro din valoarea de piaţă.

Pe perioada investigatiilor jucătorul de fotbal a fost suspendat şi din echipa naţională în aşteptarea deciziei judecătoreşti, el fiind dat în judecată de acea tânără.

Iată cum un singur pas greşit te poate prinde din urmă, mai ales dacă s-a şi încercat ascunderea faptei la acea perioadă şi ce efecte în lanţ poate avea o singură afirmaţie care aşteaptă a fi dovedită sau infirmată, decizia fiind luată de judecătorul care se ocupă cu acest caz.

Facebook

Articolul precedent
Articolul următor
ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).