vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriProducătorul apei minerale Bilbor a intrat în faliment

Producătorul apei minerale Bilbor a intrat în faliment

Bilbor Mineral Water, producătorul apei minerale Bilbor, a intrat în faliment la aproximativ un an după ce şi-a cerut insolvenţa.

„Administratorul judiciar nu a fost aprobat şi nici unul dintre subiectele îndreptăţite nu a depus un plan de reorganizare şi desemnarea subscrisei în calitate de lichidator judiciar provizoriu”, se arată într-un raport de pe Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (BPI).

Acţionarul majoritar al companiei este United Romanian Brewers Bereprod, producătorul berii Tuborg.

Bilbor Mineral Water a avut în 2014 o cifră de afaceri de 7,3 milioane de lei şi o pierdere netă de 3 milioane de lei. în 2015, compania a raportat afaceri zero şi pierderi de 6,1 milioane de lei, conform datelor de la Ministerul de Finante. Intrarea în insolvenţă a companiei s-a produs din cauza unor neînţelegeri dintre URBB şi acţionarul minoritar al Bilbor.

Sursa: Mediafax
Sursa foto: retail-fmcg.ro

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).