duminică, martie 3, 2024
spot_img
AcasăRecomandariPrindeți ultimele locuri la Croaziera Energiei (31 mai 2019), pe nava râului...

Prindeți ultimele locuri la Croaziera Energiei (31 mai 2019), pe nava râului Rosa Victoria de la Kiev.

Daca sunteți interesați de domeniul Energie, Independența și Securitate energetică, nu trebuie să lipsiți, pe 31 mai 2019, de la „Croaziera Energiei 2019″. Evenimentul, de tip închis, va avea loc pe nava râului Rosa Victoria de la Kiev. Organizator – A7 CONFERINȚE. Partener de investiții – A7 CAPITAL. Transportator oficial – Turkish Airlines. Partener al discuției de grup – GOLAW. Partener – YouControl. Susținută de Asociația ucraineană de energie eoliană și Asociația Bioenergie din Ucraina.

Obiectivul principal al energiei ucrainene este obținerea independenței energetice și a securității energetice. Cea mai promițătoare este acum dezvoltarea energiei regenerabile, care va fi discutată în prima discuție „Dezvoltarea energiei regenerabile în Ucraina în 2019-2020„. O schimbare importantă în domeniul energiei regenerabile va fi introducerea licitațiilor, precum și modificarea mecanismelor de reglementare a tarifelor pentru companiile furnizoare de energie. Principala lege care reglementează sectorul este Legea Ucrainei „Pe piața energiei electrice”, prognoza pentru producătorii de energie solară și eoliană în cadrul legii va fi discutată în cadrul Nopții energetice ucrainene ENERGYCRUISE’19.

Rezultatele înregistrate arată piața gazelor din Ucraina. Conform datelor operaționale, producția Ukrgazvydobuvannya pentru 2018 este de 15.496 miliarde de metri cubi. m de gaze naturale, ceea ce reprezintă un indicator record al producției anuale în ultimii 25 de ani. Prin urmare, piața gazelor naturale este una dintre cele mai promițătoare, iar dezvoltarea sectorului va fi discutată de liderii pieței de frunte pe o croazieră închisă la 31 mai, în cadrul discuției „Integrarea cu UE și reforma pieței gazului ucrainean” .

Data: 31 mai 2019

Locul desfășurării: râu Victoria Rosa Victoria, Kiev, Ucraina

Înregistrare: www.a7conf.com/energycruise  Nu uitați să menționati codul promo CAREERS19 pentru un discount de 10 %.

Partener de investiții – A7 CAPITAL. Transportator oficial – Turkish Airlines. Partener al discuțiilor în grup – GOLAW. Partener – YouControl. Susținută de Asociația ucraineană de energie eoliană, Asociația Bioenergie din Ucraina. Informații generale partener – RBC-Ucraina. Partener de știri generale – Interfax-Ucraina. Radio-partener general – Radio Voice of the Capital. Exclusiv partener TV – Primul canal TV de afaceri. Parteneri media internaționali: revista Renovaveis, UBN, PvEurope, Business1, ENF. Parteneri media: Liga.net, „Novoje vremia”, Focus, Jurnal de afaceri, Energobusiness, revista „Ecologia întreprinderii”, Elektrovesti.net, ProfBuild, revista „Echipamente și instrumente pentru profesioniști”, AW-Therm, Znaj, Politeka, Terminal , BuildPortal și Careers & Business. Susținută de: Camera de Comerț Americană, Postul Kiev, Consiliul Antreprenorilor din cadrul Cabinetului de Miniștri al Ucrainei și alții.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.