vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StylePrimul program de afiliere și fond privat de investiții pentru femeile antreprenor

Primul program de afiliere și fond privat de investiții pentru femeile antreprenor

Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România – organizează Gala Women on Top Extreme, joi 16 mai 2019, începând cu ora 18.30, la Daimon Club din București.

În cadrul Galei Women on Top Extreme, se lansează Elite Business Women Affiliate Program & Elite Business Women Investment Fund, primul fond de investiții privat dedicat femeilor antreprenor, de la femei antreprenor pt femei antreprenor. Pentru că ne propunem că împreună să creștem segmentul IMM din România & global! Din 650.000 de companii în RO, doar 40.000 sunt profitabile, cu toate acestea atât în România cât și în Europa, economia este sustinută 95-97% de sectorul IMM.

Invitații de onoare și speaker-ii evenimentului sunt: Uca Marinescu (femeie explorator din România care a atins Polul Nord), Roxana Ciuhulescu (practicant sport extrem), Andreea Liptak Spiridon (filantrop) și Sergiu Neguț (investitor și decan al Maastricht School of Management din România). În cadrul Galei, la care vor participa femei-antreprenor de top din România, vom auzi cele mai întortocheate drumuri către succes, povești de viață ale unor oameni foarte talentați, care au găsit mereu motivații pentru proiectele lor. Panelul Women On Top Extreme pune în valoare femei care, prin ceea ce fac, mai ales într-o lume în care barbaţii deţin supremaţia, reuşesc să fie de top: Medici, Aviatori, Artişti de Operă, Sportive etc.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).