sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriPregătiri din timp cu utilaje pentru deszăpezire. S-au semnat contractele subsecvente...

Pregătiri din timp cu utilaje pentru deszăpezire. S-au semnat contractele subsecvente pentru iarna 2017-2018

Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ia măsuri  pentru iarna care urmează să vină. Luni au fost semnate 57 de acorduri cadru și contractele subsecvente pentru iarna 2017-2018.

Directorul general adjunct al CNAIR, Radu Munteanu a decis săptămâna aceasta să coordoneze activitatea de deszăpezire la nivel național, împreună cu echipa din subordine.  Aceasta efectuează verificări în teritoriu în cadrul cărora sunt evaluate stocurile și situația utilajelor pentru fiecare Direcție Regională de Drumuri și Poduri în parte.

 Pentru activitatea  de deszăpezire, CNAIR s-a asigurat cu  peste 162.000 de tone de sare și 1.176 de tone de clorură de calciu în stoc, iar în bazele companiei sunt un număr de 2.013 utilaje funcționale. Pentru iarna ce urmează sunt necesare 347.000 de tone de sare.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).