vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăStiriPraktiker România a redeschis trei magazine

Praktiker România a redeschis trei magazine

Praktiker România a redeschis, miercuri, alte trei magazine incluse în programul său de modernizare. Unitățile de vânzare sunt în Tîrgu Mureş, Satu Mare şi Braşov.

Investiţia în fiecare unitate de vânzare s-a ridicat la aproximativ 600.000 euro şi, odată cu aceste noi redeschideri, reţeaua a ajuns la un număr de 11 magazine modernizate.

„Tîrgu Mureş, Satu Mare şi Braşov sunt trei dintre oraşele cheie în care suntem prezenţi cu unităţi de vânzare Praktiker. De aceea, mi-am dorit să finalizăm cât mai curând lucrările de modernizare şi aici. Odată cu aceste trei redeschideri, încheiem prima etapă a modernizărilor de anul acesta, urmând să reluăm lucrările din toamnă pentru ca, până la finalul anului 2017, să ajungem la 20 de magazine remodelate şi redeschise”, a spus  Omer Susli, proprietar Praktiker România.

În România, Praktiker are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară, cu peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.