vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessOriona Robb: Stilul personal autentic transformă vieți și cariere

Oriona Robb: Stilul personal autentic transformă vieți și cariere

Oriona Robb este fondator și director creativ,  o figură proeminentă în industria modei, cu peste două decenii de experiență. Cunoscută pentru munca sa cu celebrități și clienți privați, Oriona este specializată în stilizare personală, proiecte editoriale și design de uniforme pentru branduri de lux. Ca speaker principal, pasiunea Orionei Robb pentru celebrarea individualității și îmbunătățirea stilului personal strălucește prin capacitatea sa de a crea look-uri fără efort și invidiate, care ridică prezența clienților săi.

C&B: Te rog să furnizezi o descriere a activităților tale!

Oriona Robb: Sunt specialist în stilizarea personală și consultanță de garderobă. Afacerea mea se concentrează pe crearea de garderobe purtabile și funcționale pentru bărbați și femei, care să satisfacă atât nevoile personale, cât și pe cele profesionale, asigurându-mă că fiecare client poate avea un impact maxim. Ofer, de asemenea, servicii pentru ședințe foto, stilizare editorială și uniforme pentru branduri de lux, cu un accent puternic pe expresia silențioasă a stilului personal. În plus, sunt un speaker principal despre importanța stilului personal, în special în lumea corporativă, subliniind cum acesta joacă un rol crucial în succesul profesional și în încrederea personală.

C&B: Care este povestea evoluției tele?

Oriona Robb: Totul a început cu o viziune de a transforma modul în care indivizii se prezintă prin ținutele lor. Pasiunea mea pentru modă și stil, împreună cu expertiza mea în stilizarea personală, m-au condus la crearea unei afaceri care nu doar că îmbunătățește garderoba, dar și crește încrederea clienților mei. De-a lungul anilor, stilizarea mea s-a extins pentru a deservi celebrități, clienți privați și profesioniști corporativi, extinzându-mi serviciile pentru a include stilizarea editorială și de frumusețe. Afacerea mea s-a adaptat continuu la tendințe și nevoile clienților, asigurându-se de relevanță și excelență în fiecare serviciu oferit.

C&B: Apropo de viziune, care erau viziunile tale în copilărie/adolescență și care sunt ele acum?

Oriona Robb: În copilărie, mi-am imaginat o carieră care să combine creativitatea cu împuternicirea personală. Visam să ajut oamenii să se exprime autentic prin modă. Astăzi, acea viziune s-a maturizat într-o misiune de a oferi soluții de stilizare care nu sunt doar la modă, ci și funcționale și impactante. Rămân dedicată pasiunii mele pentru expresia silențioasă, ajutând clienții să-și comunice identitatea și încrederea prin garderoba lor.

C&B: Care sunt principiile de viață și de afaceri pe care le respecți și care este explicația lor?

Oriona Robb: Respect principiile autenticității, funcționalității și impactului atât în viață, cât și în afaceri. Cred că stilul ar trebui să fie o expresie autentică a sinelui, iar munca mea se concentrează pe crearea de garderobe care sunt practice pentru utilizarea zilnică, dar impactante în crearea unor impresii durabile. Acest principiu îi face pe clienții mei se simtă confortabil și încrezători, fie în setări personale, fie profesionale.

C&B: Cum au influențat/influențează pandemia, crizele economice și războaiele afacerea ta?

Oriona Robb: Pandemia și crizele economice au subliniat importanța adaptabilității și rezilienței în afaceri. Aceste provocări au condus la o schimbare către soluții de garderobă mai versatile și confortabile, pe măsură ce clienții au căutat practicitate în vremuri incerte. În plus, ședințele de stilizare virtuale și consultările digitale au devenit mai proeminente, asigurând sprijinul continuu pentru clienți în ciuda măsurilor de distanțare fizică.

C&B: Ne poți da un exemplu de o situație amuzantă din activitatea ta?

Oriona Robb: O situație amuzantă s-a întâmplat în timpul pregătirilor pentru un spectacol de modă. Un client, cunoscut pentru spiritul său aventuros, a decis să facă o intrare grandioasă pe role. În ciuda încrederii sale, nu mai patinase de ani buni și a ajuns să se clatine și să cadă în final într-un suport de haine. Spectacolul neașteptat i-a făcut pe toți să râdă și a transformat un moment stresant într-o amintire plină de râsete. Astfel de evenimente spontane adaugă adesea o notă de umor și lejeritate în lumea meticuloasă a stilizării și modei.

C&B: Te afli în față cu un potențial client sau partener. Care este fraza care îl convinge?

Oriona Robb:Ca stilist, nu doar stilizez haine, sunt un terapeut de stil. Împreună cu clienții mei, creăm o expresie silențioasă, asigurându-ne că fac un impact de durată în fiecare aspect al vieții lor.

C&B: Ce sfaturi ai pentru cei care abia încep sau sunt indeciși?

Oriona Robb: Pentru cei care abia încep sau se simt indeciși, sfatul meu este să îmbrățișeze autenticitatea și să rămână deschiși la învățare. Călătoria în modă și stilizare este la fel de mult despre creșterea personală pe cât este despre dezvoltarea profesională. Rămâneți curioși, căutați inspirație și nu vă temeți să vă asumați riscuri. Perspectiva voastră unică este cel mai mare atu al vostru.

C&B: Cum vezi societatea și evoluția ei?

Oriona Robb: Societatea evoluează constant, cu o apreciere tot mai mare pentru individualitate și expresia personală. Într-o lume în care prezența digitală este semnificativă, modul în care ne prezentăm vizual a căpătat și mai multă importanță. Există o recunoaștere crescândă a puterii stilului ca formă de comunicare silențioasă, iar această evoluție se aliniază perfect cu misiunea mea de a ajuta clienții să se exprime autentic și cu încredere.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).