vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessUn nou jucător în piața imobiliarelor de lux: AXXIS Nova Resort&SPA dezvoltă...

Un nou jucător în piața imobiliarelor de lux: AXXIS Nova Resort&SPA dezvoltă litoralul românesc

Apartamentele de lux din România se bucură de o creștere a vânzărilor cu 15% față de anul precedent. Comparația României cu Dubaiul raportându-ne la preț/mp versus PIB, pare abracadabrantă, însă apariția proiectelor imobiliare de anvergură și a dezvoltatorilor rezidențiali care vor să demonstreze că și pe litoralul Marii Negre se poate, conturează un viitor promițător! Pe scurt, în curând te vei putea bucura de luxul căutat cu îndârjire peste hotare chiar la noi acasă!

         Mamaia Nord, facilități de top, locul în care rezidentialul se îmbină perfect cu industria hotelieră de 5*. Pe scurt: AXXIS Nova Resort&SPA.

 Un concept integrat cu 6 blocuri de locuințe de lux și cu hotel de 5* se ridică la malul Mării Negre pentru a ridică ștacheta, pentru a readuce luxul la adevărata sa valoare. Unde? Chiar în Mamaia Nord, iar proiectul rezidențial de mare anvergură poartă numele: Axxis Nova Resort&SPA.

Axxis Nova Resort&SPA se construiește în prima linie a Mării Negre și este conceput că fiind un resort, cuprinzând astfel facilități care mulțumesc și aduc valoare atât turiștilor, cât și a proprietarilor. Noutatea adusă de acest concept integrat se bazează pe susținerea și creșterea calității turismului românesc, dar și a randamentelor de investiție imobiliară, prin serviciile disponibile 365 de zile.

Viitorii locatari, dar și viitorii turiști vor avea într-o singură locație toate facilitățile necesare unei relaxări fie că vorbim de SPA sau piscină,de  o sesiune de shopping în centrul comercial de lux, de o noapte albă în casino sau de ce nu de un apus de soare pe plajă.

Copiii se vor bucura de locul de joacă, de zona Arcade, iar pentru că suntem mari iubitori de animale am creat inclusiv un hotel de animale pentru membrii patrupezi ai familiei.

Extravaganța este cuvântul care ne caracterizează! Cei 15.000 mp de spații verzi sunt împărțiți într-o zona de relaxare cu baldachine, candelabre din cristal și șezlonguri, o zona cu grădini franceze în stilul “Versailles”, o oglindă de apă cu efect vizual fără delimitări, similară conceptului infinity pool, aleea cireșilor japonezi special creată pentru a susține evenimente încă din primăvară, fântâni arteziene și instalații artistice, precum oglinda infinitului.

În plus, complexul beneficiază de 20.000 mp de plajă privată, piscină încălzită de aproximativ 1000 mp, terenuri de tenis și fotbal, săli de conferință și o zona de Arcade pentru copii, un turn de belvedere de 4 etaje și locuri de parcare subterane pentru fiecare unitate locativa în parte.

AXXIS Nova Resort&SPA

Luxul la malul Mării Negre este cea mai bună investiție și se numește: Axxis Nova Resort&SPA

90% din toţi milionarii devin astfel prin deţinerea de bunuri imobiliare.” – Andrew Carnegie

Încă de la început, am gândit acest proiect ca fiind cea mai bună oportunitate de investiție. Un calcul rapid arată că pentru o perioadă de 60 de zile a sezonului estival, randamentul este excepțional: pentru garsoniere este de 7%; 6,8% -7% pentru apartamentele cu 2 camere și 6,5 – 7% pentru apartamentele cu 3 camere. 

Povestea construită de noi este concepută în așa fel încât să asigure un randament mare nu numai în sezonul estival, resortul fiind deschis 12 luni din 12.

Axxis Nova se întinde pe o suprafață de 50.000 mp, pe locul fostului camping “GPM Holiday” din Mamaia Nord, în zona cluburilor faimoase de lux: Nuba, Loft, Breeze, Ego, Fratelli.

Facilitățile oferite de Axxis Nova Resort&SPA sunt premium, devenind astfel polul principal de atracție pentru turiștii care vor să simtă pe pielea lor luxul din străinătate, la ei acasă!

Axxis Nova Resort&SPA – Segmentul rezidențial

Construcția primului concept integrat din Mamaia Nord – AXXIS Nova Resort & SPA – a demarat cu primul bloc de apartamente de lux: Madrid în toamna lui 2021 și se va finaliza în a doua jumătate a lui 2023.

Fiind poziționat în prima linie la mare, blocul Madrid se bucură de o perspectivă amplă a litoralului, cu acces direct către plaja Axxis Nova Beach, ce se întinde pe 20.000mp.

Madrid va cuprinde 3 scări, 272 apartamente – garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, ce se bucură de lumină naturală și oferă priveliști superbe cu vedere spre mare. Suprafețele apartamentelor sunt între 53 și 224 mp și pot fi concepute în stilul Luna, Solis sau Axxis, în funcție de materialele alese și decorul dorit. Fie că se dorește un stil minimalist, mediteranean sau de lux, va ajutăm să va puneți în practică visele, căci în Universul Axxis dorim să construim ceea ce tu ai visat!

Așadar descoperă universul AXXIS Nova Resort&SPA și fă parte din această schimbare alături de noi.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).