luni, martie 4, 2024
spot_img
AcasăLife StyleMUSIAD România susţiune fotbalul românesc

MUSIAD România susţiune fotbalul românesc

România începe să se evidenţieze din ce în ce mai mult pe plan sportiv, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, este nevoie de o disciplină creată încă din copilărie. Astăzi vom vorbi despre echipa de juniori a Voinţei Crevedia, echipă care s-a consolidat prin multă pasiune pentru fotbal, disciplină şi dorinţa de a face performanţă.musiad

Şi ce alt mod mai bun de a le mulţumi şi ai îi felicita pentru tot ceea ce fac dacă nu printr-o petrecere în cinstea lor? Sponsorii echipei, MUSIAD România şi Vizitic Marketing au decis că anul acesta Moş Crăciun nu îi poate uita pe fotbaliştii care în câţiva ani ne vor face mândri de România.

Copiii au cântat colinde, şi-au urat „Sărbători fericite!” şi au primit tricouri personalizate din partea clubului. Fiecare categorie de vârstă a avut şampania lor. Pentru că ce poate fi mai frumos pentru copii decât o băutură dulce din pahare pe care să le ciocnească precum adulţii?musiad

Pentru această oportunitate pe care au avut-o micuţii trebuie să le mulţumim sponsorilor şi bineînteles şi Președintelui Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România (MUSIAD), Mehmet Aslan și domnului Ambasador al  Turciei în România , O. Koray Ertaș. Fără dânşii acest eveniment care a adus atâta bucurie pe feţele micuţilor fotbalişti nu ar fi putut fi realizat.

De asemenea, cei doi mai sus menţionaţi acordă tot sprijinul lor întregii echipe de junior a Voinţei Crevedia pentru că ştiu cât este de importantă susţinerea pentru dezvoltarea personalităţii unui copil. Noi o să le urmărim munca în continuare cu apreciere.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.