vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRomani in LumeMona Garcea, românca care produce cele mai de succes seriale din SUA....

Mona Garcea, românca care produce cele mai de succes seriale din SUA. Iată povestea ei

O româncă originară din Brașov  produce unele dintre cele mai renumite seriale din SUA, dar și din întreaga lume. Two and a Half Men, The Big Bang Theory, CSI New York sau Mike and Molly sunt printre rezultatele muncii sale care au captat atenția publicului.

Mona Garcea este plecată în SUA de mai bine de 20 de ani. A absolvit University of Central Florida, după care s-a mutat în Los Angeles. Nu a mai fost în România din 1978, iar în prezent este producător, producător-coordonator, și assistant executive la cele mai urmărite seriale din SUA, produse la Hollywood, care deja au făcut inconjorul lumii și au milioane de fani.

România a rămas în memoria ei ca o țară frumoasă, dar și ca un loc în care nu ai putea să supraviețuiești. Își amintește vacanțele de vară la Constanța, privitul vitrinelor prin București, mersul la operă cu mama sa, patinaj și altele. Au afectat-o momentele din perioada comunistă: clipele de stat la coadă la pâine, lipsa lucrurilor de trăi elementare, senzația constantă că cineva îți urmărește fiecare mișcare, frica zilnică că poți fi persecutat fără niciun motiv. Anul viitor își dorește să revină, însă, în țară.

Atunci când s-a mutat în L.A nu cunoștea pe nimeni. Jobul său de început a fost production assitant. A avut norocul să-l cunoască pe Chuck Lorre, fiindu-i asitentă. Munca împreună cu acesta este calea care i-a adus succesul.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).