luni, iulie 15, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriManaging Director Premier Estate, Andreea Comsa: Preţurile la apartamente nu vor mai...

Managing Director Premier Estate, Andreea Comsa: Preţurile la apartamente nu vor mai scădea

Preţurile apartamentelor nu vor mai scădea în perioada următoare, în condiţiile în care pe zona de low cost ele sunt deja foarte mici şi dezvoltatorii au făcut de multe ori rabat la calitate, iar pe zona de middle şi high există cerere, este de părere Andreea Comsa, Managing Director Premier Estate.

”Nu putem compara situaţia de acum cu cea din 2008. Atunci aveam o piaţă speculativă, au urmat multe insolvenţe, era altă situaţie, de aceea erau preţurile aşa mari. Acum nu mai e aşa, apartamentele de 150.000 euro îşi vor găsi clienţi”, spune Comşa.

Pe de altă parte, ea spune că cererea pe rezidenţial nu e neapărat sănătoasă dacă piaţa depinde de Prima Casă, un program care ar putea să dispară la un moment dat.

”Dacă programul dispare rămânem cu creditele imobiliare clasice, impactate de legea dării în plată. Până la urmă de ce e nevoie de Prima Casă, de un program garantat de stat, de ce nu e lăsată creditarea clasică, cu nişte oferte avantajoase?”, se întreabă Andreea Comşa.

 Sursa: Mediafax

Sursa foto: Pixabay

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).