vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriMall-ul este cel mai vizitat loc de catre romani.

Mall-ul este cel mai vizitat loc de catre romani.

Mall-ul este locul in care romanii isi petrec majoritatea timpului liber, aici acestia mananca, isi fac cumparaturile si se intalnesc cu prietenii.De aceea oamenii aleg sa isi petreaca timpul liber in mall atat in timpul saptamanii cat si in weekend.

Romania este o tara in care mall-urile au luat o mare amploare.

In Romania mall-urile sunt extrem de cautate, gama variata de magazine te ajuta sa iti gasesti orice ai nevoie de la flori si obiecte decorative pana la haine , produse alimentare si piese de mobilier. In Bucuresti gasim cele mai vizitate centre comerciale , pe langa faptul ca acestea sunt extinse pe o suprafata de teren foarte mare acestea au si un design placut astfel incat sa atraga cati mai multi clienti. Cel mai vizitat mall din Bucuresti este Afi Palace Cotroceni ( 52.000 de vizitatori ) urmat de Unirea Shopping Center ( 40.000 de vizitatori ), Baneasa Shopping City ( 35.000 de vizitatori ) , Bucuresti Mall ( 34.000 de vizitatori ) , Sun Plaza ( 33.000 de vizitatori ) urmand apoi Mega Mall, Park Lake si Auchan Drumul Taberei. Si mall-urile din tara sunt foarte vizitate, fiind singurele locuri din care iti poti achizitiona produse de calitate. Pe langa magazine in mall-uri mai poti gasi si saloane de infrumusetare, restaurante unde poti lua pranzul alaturi de cei dragi , cinematografe unde poti vizualiza cele mai recente filme si sala de fitness pentru a te mentine mereu in forma. Conform unui studiu recent realizat mall-urile din Bucuresti atrag zilnic peste 200.000 de oameni , fiind principala destinatie pentru ati face cumparaturile , aici vin in special oamenii cu venituri medii si mari.
Mall-urile sunt deschise si in zilele de sarbatoare avand program normal, si de regula se organizeaza diferite spectacole sau activitati atat pentru copii cat si pentru adulti. Fiind liberi de sarbatori, oamenii prefera sa isi petreaca ziua alaturi de cei dragi.
Printre cele mai populare mall-uri din tara le putem enumera pe cele din : Sibiu, Brasov, Constanta, Deva si Suceava conform unui studiu realizat recent acestea sunt cele mai vizitate din tara. Statisticile arata ca mall-urile sunt foarte aglomerate in special pe data de 1 si 2 ianuarie si in a doua zi de Paste, atunci cand marea majoriatate a oamenilor sunt liberi si doresc sa se relaxeze si sa se bucure de timpul liber. Luna decembrie este o luna extrem de aglomerata , mall-ul fiind principala destinatie pentru oricine isi doreste sa achizitioneze un cadou celui drag. In plus de sarbatori vei putea gasi si diferite produse care sa fie reprezentative pentru aceasta sarbatorare.
Un avantaj important pe care creearea unui mall il ofera persoanelor din localitate este multitudinea locurilor de munca pe care acesta le ofera. Astfel cat mai multe persoane indiferent de varsta sau de sex pot obtine un loc de munca stabil,mall-ul fiind preferat in special de tineri. Locurile de munca fiind la mare cautare printre oameni , mai ales pentru persoanele care locuiesc in orasele din tara unde un loc de munca se gaseste destul de greu.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).