sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriCine este Magdalena Şerban, femeia care a ucis o tânără la metrou...

Cine este Magdalena Şerban, femeia care a ucis o tânără la metrou , după ce a împins-o în faţa trenului

Românii au fost ṣocaţi de crima de la staţia de metrou, Dristor, care a avut loc marţi. Camerele de luat vederi  au filmat o scenă  deprinsă din filmele de groază , în care o tânără de 25 de ani a fost  aruncată de o femeie în faţa trenului, pierzându-ṣi viaţa.

În urma audierilor, anchetatorii au descoperit că autoarea crimei are 36 de ani, se numeṣte Şerban Magadalena, este din Craiova ṣi că are probleme psihice.  Deṣi în imaginile în care am văzut-o aproape toţi , femeia părea un om obiṣnuit , preocupată de o ‘’discuţie’’ la telefon, ṣi nu de a lua viaţa unui om,  realitatea era, de fapt, cruntă.

Am descoperit miercuri profilul ei de facebook, (care acum nu mai există) ṣi am fost uimită de postările sale, dovezi clare că este un om cu frământari interioare, din cauza unor probleme psihice. Toate conţineau relatări despre viaţa personală, majoritatea făcând referire la agresiunile sexuale pe care le-a avut din partea fratelui . Totodată, îṣi manifesta ura faţă de femei, pentru că  se considera  transexual. Ura  faţă de femeia fost confirmată chiar ṣi de mama sa, într-o declaraţie pentru jurnaliṣti. Mai mult,  mama Magdalenei a recunoscut că de mai mulţi ani fata  sa îi crea probleme.

Coicindenţa face ca tânăra care a fost ucisă, este tot din Craiova. Până în prezent, oamenii legii au arestat-o pe  Magadalena Şerban, pentru 30 de zile. Nu se  ṣtie, deocamdată cum se va acţiona asupra ei, dar pentru că are probleme psihice ar putea scăpa de pedeapsa cu închisoarea ṣi, probabil, va fi internată într-un spital de psihiatrie.

Tătăl fetei ucise, nu o considera vinovată pe Magdalena Şerban, ci acuză autorităţile din România. Pentru că înainte de a săvârṣi crima, Magdalena a mai încercat să arunce o altă tânără de 20 de ani, căreia poliţia nu i-a dat din start crezare, mulţi se întreabă dacă moartea unui om s-ar mai fi produs, dacă  poliţia ar fi acţionat la timp.

Iată mai jos un video cu momentul săvârṣirii crimei

 

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).