luni, iulie 15, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariLe Château – Castelul Micului Paris

Le Château – Castelul Micului Paris

Castelul din Inima Bucureștiului este cel mai elegant și mai spectaculos centru destinat evenimentelor și ceremoniilor de gală. Le Château îmbină, într-o manieră unică, polivalența unui spațiu de mari dimensiuni cu eleganța și somptuozitatea unei săli de bal din perioada clasică a nobilimii.

Bucureștiul a fost, dintotdeauna, un loc plin de romantism, poveste și arhitectură elegantă, o reproducere reușită a Parisului. Oriunde mergi prin oraș, se simte atmosfera boemă din capitala Franței, aerul acela aristocrat pe care îl îndrăgesc toți turiștii. Le Château este primul complex din centrul Bucureștiului care a fost proiectat, de la zero, în spiritul și în armonia pe care o regăsim în cele mai frumoase castele din Hexagon, pentru a putea omagia rolul covârșitor pe care l-au avut regii Franței în dezvoltarea culturii, artelor și arhitecturii universale.

Le Château este Castelul din Inima Orașului, un concept unic, creat de Masha Verhoogt, unul dintre cei mai cunoscuți designeri din sud-estul Europei, pornind de la conceptul unitar de eleganță supremă, destinat evenimentelor și ceremoniilor de gală. Iar în cazul Le Château, vorbim de cele mai rafinate materiale folosite la construcția unei săli de bal adevărate, de la lemnul masiv de esență nobilă, continuând cu marmura intarsiată și cu draperiile spectaculoase din catifea și ajungând la candelabrele imense din cristal. Decorul a fost gândit pentru a transpune vizitatorul într-un tărâm feeric, în mijlocul unei petreceri aristocrate pline de fast și eleganță, acolo unde toate așteptările îți sunt confirmate de eticheta și protocolul care ghidează toate evenimentele Le Château. Și pentru ca experiența vizuală să fie în perfectă armonie cu cea culinară, Le Château dispune de o bucătărie complet utilată, condusă de o echipă de bucătari de top, care vă va împărtăși din creațiile sale Haute Cuisine.

Evenimentele corporate, un succes garantat
Le Château este, în același timp, clasic și modern, perfect adaptat fiecărui eveniment. Clasic atunci când ne referim la felul în care este realizat designul și modern când descoperim infuzia tehnologică bine ascunsă în spatele conceptului unitar creat de Masha Verhoogt. Pentru că atunci când vorbim de cele mai reușite evenimente corporate, acestea nu sunt posibile fără suportul tehnic de care beneficiază Castelul din Inima Orașului. Scena de 130 de metri pătrați, complet accesorizată, este întregită de un ecran uriaș ce permite proiecții spectaculoase, sonorizarea wireless garantează o comunicare eficientă, în timp ce sistemul automat de climatizare asigură un cadru optim în orice condiții. Chiar și un concert live poate fi pus în scenă cu minim de efort, datorită sistemelor de sonorizare și lumini deja instalate, completate de un backstage generos. La toate acestea se adaugă un lobby spectaculos pentru întâmpinarea invitaților, o terasă de peste 260 metri pătrați și parcarea privată pentru 60 de autoturisme.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).