luni, martie 4, 2024
spot_img
AcasăStiriSe lansează Warp Future Communication - programul pentru start-up-urile din industria de...

Se lansează Warp Future Communication – programul pentru start-up-urile din industria de comunicații

WARP Future Communication se adresează start-up-urilor care pot inova în serviciile de comunicații și în domenii adiacente precum recunoașterea vocală, control parental, inteligență artificială, mesagerie bazată pe voce, viață digitală și care pot îmbogăți, în general, experiența comunicării prin voce și imagini video, oferind toate instrumentele și resursele necesare pentru a-și dezvolta, construi la scară și comercializa serviciul, atât din perspectivă de business, cât și tehnică. Iar responsabile de această bine-venită lansare sunt companiile Nokia și Deutsche Telekom.

Start-up-urile interesate pot aplica la https://warpaccelerator.com/apply/, data limită fiind 30 aprilie 2017. Programul WFC va consta în întâlniri față în față, muncă la distanță (timp în care start-up-urile vor primi ajutor individual și suport de la partenerii de business) și într-o conferință care va avea loc la finalul acestui an.

Echipele selectate în acest program vor participa gratuit, fără să li se ceară niciun aport de capital și își vor păstra drepturile de proprietate intelectuală.

Așadar, urăm echipelor succes!

 

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.