vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăBusinessInterviu cu Rafael Goldfeld: Povestea și principiile din spatele succesului în investițiile...

Interviu cu Rafael Goldfeld: Povestea și principiile din spatele succesului în investițiile imobiliare europene

Rafael Goldfeld îndeplinește în prezent funcția de Co-CEO și Director la IBI Lion Socimi S.A. Anterior, a ocupat pozițiile de CEO și Director în companii de investiții imobiliare din Europa Occidentală și a fost fundamental în cofondarea entităților de investiții imobiliare atât în Europa, cât și în Statele Unite, inclusiv a unui REIT spaniol.

C&B: Vă rugăm să descrieți sau să definiți activitatea dumneavoastră!
Rafael Goldfeld: Ohad și cu mine gestionăm o companie REIT europeană care permite investiția directă în active imobiliare de înaltă calitate, ocupate și generatoare de venituri în Spania. REIT-ul investește în logistică, științe de viață și supermarketuri/hipermarketuri situate în principalele orașe, cu chiriași solizi și contracte de închiriere pe termen lung.

C&B: Cum sună povestea evoluției afacerii dumneavoastră?
Rafael Goldfeld: Ohad și cu mine am început parcursul nostru profesional ca avocați, oferind consultanță unor companii publice și private de frunte, precum și investitorilor instituționali. Responsabilitățile noastre s-au extins și către gestionarea negocierilor comerciale în numele unor corporații de dimensiuni mari, evidențiindu-ne experiența în domeniul legal și comercial complicat.

C&B: Care erau viziunile dumneavoastră în copilărie/adolescență și care sunt acum?
Rafael Goldfeld: În copilărie și adolescență, viziunile mele erau pline de curiozitate și dorința de a explora diverse domenii pentru a înțelege mai bine mecanismele lumii noastre. Cu toate acestea, odată cu maturizarea, viziunile mele au evoluat. În prezent, mă concentrez pe creșterea personală, contribuția pozitivă la societate și realizarea unui echilibru între succesul profesional și o viață personală satisfăcătoare. Chiar dacă detaliile au fost schimbate, aspirația subiacentă pentru activități semnificative și cu impact rămâne constantă.

C&B: Care sunt principiile de viață și de activitate de la care nu vă abateți și care este explicația?
Rafael Goldfeld: Principiile mele de bază includ integritatea, reziliența, învățarea continuă, empatia, echilibrul, serviciul și adaptabilitatea. Aceste principii îmi ghidează deciziile, încurajează creșterea personală și profesională, mențin o conduită etică și contribuie pozitiv la comunitate.

C&B: Cum au influențat/influențează crizele pandemice, economice și războaiele afacerea dumneavoastră?
Rafael Goldfeld: În plus, implementarea contractelor de închiriere legate de inflație a condus la creșteri în chirii, furnizând un flux de venituri stabil și previzibil. Investițiile noastre strategice au jucat, de asemenea, un rol crucial în menținerea unor niveluri de ocupare susținute în ciuda provocărilor externe.

C&B: Ce sfaturi aveți pentru cei care încep sau sunt indeciși?
Rafael Goldfeld: Pentru cei care își încep cariera sau se simt indeciși, sfatul meu este să exploreze interese diverse, să identifice pasiuni și un drum satisfăcător. Construiți o rețea pentru a obține perspective și mentorat, abordați învățarea continuă pentru a rămâne adaptați și stabiliți obiective clare pentru motivare. Căutați mentorat de la profesioniști experimentați, priviți provocările ca pe oportunități de învățare și mențineți-vă deschiși la oportunități neașteptate, dar satisfăcătoare.

C&B: Care sunt percepțiile dumneavoastră despre societate și evoluția sa?
Rafael Goldfeld: Percepțiile mele despre societate și evoluția sa includ observația că lumea a devenit mai instabilă decât înainte, cu vechile norme fiind înlocuite de o mai mare incertitudine în mai multe părți ale lumii. Această instabilitate este marcată de apariția partidelor populiste în arena politică, tensiuni crescânde în comerțul dintre Statele Unite și China și o creștere a știrilor false alimentate de mari corporații și țări străine. Am avut parte de o stabilitate relativă în lume în ultimii 20 de ani de la prăbușirea Uniunii Sovietice, iar acum ne găsim din nou pe căi incerte. Sper că valorile democrației, comerțului liber și drepturilor omului vor prevala, și că vom găsi o modalitate de a valorifica beneficiile rețelelor sociale în timp ce mitigăm dezavantajele lor evidente.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.