sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriInstagram preia functia “LIVE” de la Facebook

Instagram preia functia “LIVE” de la Facebook

Dupa ce a adaugat functiile pentru redare video si povesti instante, Instagram surprinde cu o noua functie: transmisiunea in direct.

Reteaua de socializare a iesit in evidenta prin simplitatea functiilor ei: editarea si postarea de poze. A urmat upgrade-ul cu functia de redare video, apoi cel cu functia de povesti instante, iar acum Facebook ne pregateste o noua surpriza – functia Instagram Live care va permite transmisiunea video live.

Aceasta va semana foarte mult cu cea de pe Facebook si va fi disponibila in curand pentru toti utilizatorii, anunta Go4it. Instagram deja a inceput testarea in versiune beta.

Conform publicatiei T Journal din Rusia, cea care a descoperit functia, butonul de transmisii live va fi pozitionat in partea de sus a ecranului, langa cel recent de “Stories” si va avea inscriptia de “LIVE”. Butonul a aparut doar in unele regiuni ale lumii, iar la momentul acela, functionalitatea nu era activa.

Odata apasat butonul, vor aparea doua optiuni. Prima este “Schedule” si ii va permite utilizatorului sa programeze momentul intrarii in direct, iar cea de-a doua va porni transmisia instant si se numeste “Go Insta!”.

Facebook nu a facut nicio precizare cu privire la noua functie Instagram, insa avand in vedere ca au inceput testarea publica, sanse sunt sa vina cu detalii despre lansare pana la finalul anului.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).