luni, iulie 15, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriGala aniversară de 25 de ani a revistei de modă ELLE România,...

Gala aniversară de 25 de ani a revistei de modă ELLE România, cel mai cu STIL eveniment al anului 2022

Cele mai stilate celebrități din țară au fost premiate la Gala Elle Style Awards 2022, care s-a desfășurat marți seara, 13 decembrie, la Palatul Parlamentului.

Sute de persoane, ziarişti de fashion ori monden, zeci de vedete sau reprezentanți ai unor firme de renume și-au etalat ținutele spectaculoase pe care le-au ales pentru această gală, dress code-ul evenimentului fiind „Be yourself waring your black suit”.

Așa ar începe un comunicat de presă bine făcut, dar eu fiind nu numai ziaristă de monden de 20 de ani, cât și artistă, dar și scriitoare o să descriu în felul meu evenimentul.

De revista ELLE nu mă leagă multe lucruri, dar de Domnica și Maurice mă leagă. Practic ei au fost cei care în Pandemie mi-au dat chef de viață și apoi am descoperit ELLE, apoi Bravo ai stil, emisiune pe care o „devoram”. Apoi am început de 2 ani și ceva să devorez și revista ELLE.

Trebuie să scriu ceva și de Roxana Voloșeniuc. Roxana = ELLE. Așa o pot descrie. O doamnă frumoasă, tânără, stilată, fără cusur.

Să revin.

M-am foit trei zile și trei nopți „că cu ce” să mă îmbrac. Vaca de mine nu se uitase că e pe Black dress-codul, dar un neuron rătăcit și o inspirație vrajitorească – plus că negrul este preferatul meu ever – m-au făcut să vin în BLACK, după ce acasă schimbasem 2345 de ținute, unele mai roșii, mai albe și mai aurite decât altele. „Ce te stresezi atâta? E doar un eveniment!” îmi aruncă o prietenă, care după părerea mea are un pic mai mult stil decât mine, pentru că eu nu am avut niciodată (doar fffff rar) haine de firmă, dar ea a avut căcălău prin prisma unei foste relații.

„Mă stresez, cum să nu mă stresez?! E vorba de ELLE. O să fie toate perfecte, cu chestii de firmă pe ele, toate înalte, iar eu cea mai varză!” i-am zis, în timp ce îmi aruncam de pe mine a 234 ținută, făcută chiar de „moi”.

Până la urmă am tras pe mine o rochiță neagră de dantelă (foarte demodată), am pus ca accesoriu o căciulă de iepure pe negru (cam veche), evident niște gablonturi fake și care nici nu se potriveau între ele, apoi am chemat un UBER greșit deci mi-a mâncat aiurea banii, și apoi am stat, în timp ce mi pulverizam pe mine vreo 5-6 parfumuri printre care CHANEL 5 (măcar la parfumuri stau bine) și al meu parfum BEWITCHED, – cam 50 de minute pe tel cu 4 firme de taxi. Într-un final, la vreo oră, a venit un Mondial; mi-am recuperat apoi și amica de pe drum și apoi am ajuns la Palatul Parlamentului. Pe un frig oribil.

Toate bune și frumoase: eram pe listă!!! Am răsuflat în sfârșit liniștită. Domnii și doamnele de la intrare care făceau „percheziția” m-au recunoscut – sunt vedetă, ce pana mea -, deci m-am destins un pic.

Ce să va mai zic de cum era lumea pe acolo: mai toate fetele cât de cât celebre și sexy s-au îmbrăcat în pantaloni sau cu ditamai sacolardul sau trenciu’ negru pe ele de zici că să le ascundă tot de parcă ele erau gravide nu eu ( și eu am vrut asta, adică un pantalon și sacou masculin și acum îmi pare rău că nu am făcut-o :((( ). (aia e când n-ai stilist)

Per total, a fost frumos. Am mâncat bomboanele alea cu cocos, am făcut poze, am băut niște sucuri cu gheață de la un bartender care se purta ca un comisar, am încercat să îmi maschez burtica cât am putut – a doua zi by the way aveam iar programare la ginecolog ca să îmi spună ce este cu fătul – , am salutat o un pic pe Domnica, am dansat un pic la mini concertul WRS, am fost lovită in orbită de peruca roz-ciclam și rochia argintie a Corinei, am remarcat chestia de pe cap a INNEI, am crezut că Rux e trans din cauza perucii portocalii, apoi mi-am scăldat ochii în haine de firma și picioare de 2 metri, m-am intersectat cu o fostă colegă aurie– care acum e reporter TV -pe care deși am complimentat-o, toooooot făcea figuri (deh…), și tot așa, până spre miezul nopții, când pantofii mei de firmă (sper și cred că sunt de firmă… măcar ei din toată ținuta) mi-au zis nervoși că dacă nu plecăm acasă se prefac în șlapi, așa că m-am așezat ca orice divă pe trepte jos acolo la palat și iar am stat o oră de am chemat 6 firme de taxi, până să vină ceva.

De reținut este că evenimentul a fost foarte curat, glam, delicat, frumos, cuprinzător și bine închegat.

Ca să dau din casă (adică din ce bârfeau a doua zi unii ziariști și unele vedete care au mai fost invitate apoi la PETRECEREA DE DUPĂ) este că lumea s-a distrat și la „petrecerea ELLE de după”.

Așadar, pot să spun că dezideratul meu pentru 2023 este că ori mă înscriu la Bravo ai stil și câștig, ori mă angajez cumva la ELLE, astfel încât la anul pe vremea asta să fiu și pe lista petrecerii private exclusiviste.

În rest,

Sincere Felicitări

echipei ELLE: în 12-14 ani de criză economică când sute de ziare, hebdomadere și reviste au crăpat, voi sunteți încă sus, și culmea, nu faceți politică, nu dați paparazii, nu faceți compromisuri editoriale, ci sunteți doar o mână de femei deștepte, frumoase și stilate care au zis că dacă ELLE vor, se POATE.

La mulți mulți mulți ani ELLE ROMÂNIA!

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).