luni, martie 4, 2024
spot_img
AcasăStiriGabriela Matei este noul manager al Microsoft România

Gabriela Matei este noul manager al Microsoft România

Gabriela Matei este noul manager al Microsoft România, începând cu 1 iulie, conform unui comunicat de joi al companiei.

Matei îl va înlocui pe Kostas Loukas, care va prelua funcţia de general manager pentru Sectorul Public pe Europa Centrală şi de Est (CEE).

„Sunt onorată de această oportunitate. La Microsoft, avem privilegiul nu numai să asistăm la transformarea digitală, ci să fim un motor important al acesteia, împreună cu partenerii şi clienţii noştri. Personal, am văzut în ultimii ani exemple extraordinare de companii mici sau mijlocii pe care tehnologia le-a dus cu adevărat la un alt nivel şi cred sincer în faptul că mediul de afaceri este motorul principal pentru dezvoltarea unei ţări. Noul rol îmi va oferi noi posibilităţi de a contribui la accelerarea strategiei Microsoft în România şi am încredere în impactul pe care tehnologia îl poate avea în creşterea competitivităţii mediului de afaceri românesc”, a spus Gabriela Matei.

Kostas Loukas a condus Microsoft România în ultimii trei ani. În mandatul său compania a cunoscut o creştere de 22%, mult peste ratele de creştere ale pieţei, segmentul de consumer fiind principalul contribuitor la această creştere. Mai important, veniturile generate de cloud s-au triplat, iar contribuţia acestuia la cifra de afaceri a companiei a crescut de la câteva procente la 30%.

„Aceşti trei ani în care am lucrat alături de echipa din România au fost extraordinari atât din punct de vedere profesional, cat şi personal. A fost o adevărată onoare să conduc una dintre pieţele cu cele mai mari rate de creştere din Europa Centrala şi de Est”, a remarcat Loukas.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Pixabay

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.