vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariAu fost deschise înscrierile pentru Școala de Vară 2019 la British School...

Au fost deschise înscrierile pentru Școala de Vară 2019 la British School of Bucharest – Insula Distracției

British School of Bucharest (BSB) vine și în 2019 cu o soluție pentru părinții care vor momente memorabile pentru copiii lor în vacanța de vară. Au fost deschise înscrierile pentru Școala de Vară 2019, ce se va desfășura în perioada 8 iulie-2 august 2019 și care se adresează copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. ”Insula Distracției ” este tema aleasă pentru acest an.

Indiferent de școala la care studiază, timp de patru săptămâni, în vacanța de vară, copiii între 4 și 14 ani sunt invitați să vadă ce înseamnă experiența BSB în cadrul programului Școala de Vară. 

Înscrierile pot fi făcute accesând următorul link: https://britishschool.ro/summer-school-2019?utm_source=press&utm_medium=ro&utm_campaign=Summer_School_2019

Între 8 iulie și 2 august copiii vor avea parte de momente memorabile pe ”Insula Distracției”, amenajată pentru ei în campusul BSB ( strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari). 

Programul va fi de luni până vineri, de la 08.30 la 17.00.

Fiecare zi pe ”Insula Distracției” va fi încarcată de activități educative și distractive. Vor începe  dimineața cu o călătorie virtuală în Marea Britanie, sub îndrumarea echipei formată din profesori vorbitori nativi de limbă engleză. Pe lângă asta, copiii vor putea alege să participe și la cursuri de limbă germană și mandarină, susținute de vorbitori nativi. Aventurile de pe ”Insula Distracției” vor conține activități outdoor – înot și jocuri în piscină, lecții de cățărări și tiroliană, sesiuni de Meet&Greet, lecții de gătit. Acestea sunt doar câteva dintre momentele special gândite și pregătite pentru cei care aleg Școala de Vară de la BSB. 

”Suntem aici și în vara lui 2019 pentru copiii dorinici să se relaxeze după anul școlar, să se bucure de activități deosebite, de o lună de vară la care mulți visează. Vor fi patru săptămâni în care vor putea simți atmosfera British School of Bucharest. Vor îmbina activități educative cu activități sportive și recreative. Vor fi grupați în funcție de vârstă, iar profesorii noștri le vor fi mereu alături.”, a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Informații despre program pot fi accesate și aici:https://www.britishschool.ro/services/summer-school

Părinții pot opta pentru înscrierea pe o săptămână, două, trei sau patru.  Cei care aleg pachetul de patru săptămâni beneficiază de un discount de 20% din prețul inițial. Pentru trei săptămâni reducerea este de 10%. 

Masa de prânz și gustările primite de cei mici sunt incluse în prețul programului. 

La cerere, se poate oferi posibilitatea de transport a copiilor, de acasă către școală (strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari) și retur. 

Despre British School of Bucharest:

British School of Bucharest este școală internațională privată de top, înființată în anul 2000, ce oferă posibilitatea elevilor, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, să studieze după curriculum britanic. Unicitatea BSB față de oricare altă școală din București o reprezintă echipa de profesori, toți vorbitori nativi de limba engleză, cu experiență în predarea curriculumui britanic. BSB este singura scoală brtianică din România care a fost apreciată cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de învățare și a rezultatelor elevilor, dar și pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).