vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriEXONIA adoptă tehnologia automatizată a sacoșelor de hârtie ALLWELL

EXONIA adoptă tehnologia automatizată a sacoșelor de hârtie ALLWELL

Gigantul ALLWELL a revoluționat industria ambalajelor prin lansarea primei linii tehnologice total automatizate pentru producția sacoșelor de hârtie sustenabile. Această inovație promite să schimbe paradigmele la nivel global. Fabrica de Ambalaje EXONIA din România este primul client mondial care va beneficia de această tehnologie de ultimă generație.

Premieră la Expoziția Mondială DRUPA Dusseldorf

La prestigioasa Expoziție Mondială DRUPA Dusseldorf, eveniment ce are loc o dată la trei ani și care atrage cele mai mari personalități și investitori industriali, a fost prezentată în premieră mondială linia tehnologică TECH 18-400S. Aceasta este considerată cea mai avansată tehnologie din lume pentru producția sacoșelor personalizate din hârtie biodegradabilă.

Tehnologie de vârf: Precizie și eficiență

Această creație unică se bazează pe un sistem complex de 47 servomotoare, transformând utilajul într-un mega-robot care integrează întregul proces de transformare a hârtiei în sacoșe personalizate. Operațiunile se desfășoară rapid și precis, datorită unei tehnologii avansate care combină consumul redus de energie cu un software bazat pe Inteligența Artificială. Sistemul monitorizează toate etapele procesului, de la materia primă la produsul finit, și permite schimbarea comenzilor în doar 15 minute, comparativ cu 6-8 ore necesare anterior.

Cât costă echipamentul?

„Este un echipament care schimbă regulile jocului în ceea ce privește producția de ambalaje sustenabile din hârtie. Acest echipament special va ajunge direct în România, fiind deja în proprietatea EXONIA, cu două luni înainte de a fi expus pentru prima dată în lume. L-am achiziționat fără a-l vedea în întregime măcar într-un video, fiind ținut secret înainte de prima expunere publică, pe baza încrederii și reputației producătorului ALLWELL, un joint venture americano-japonez. Costul acestui echipament este foarte mare, dar ne mândrim că deținem probabil, cel mai performant echipament la nivel mondial. Dorim să ținem pasul cu cele mai recente descoperiri tehnologice și să implementăm cele mai avansate soluții, pentru a susține planul nostru de a deveni liderul industriei de producție a ambalajelor sustenabile la nivelul Europei de Est.“, a declarat domnul Tiberiu Stoian, fondatorul grupului Exonia Holding.

Avantajele tehnologice ale liniei ALLWELL

Linia tehnologică ALLWELL oferă numeroase avantaje, inclusiv o viteză de producție de peste 150 de sacoșe pe minut, imprimare concomitentă cu confecționarea sacoșelor, precizie remarcabilă, consum redus de energie și o fiabilitate incomparabilă. Aceste caracteristici vor permite companiei Exonia să atingă noi recorduri de productivitate, eficiență și calitate a ambalajelor fabricate.

Despre grupul EXONIA

Grupul EXONIA, fondat în anii 2000 de omul de afaceri Tiberiu Stoian, include trei entități: Exonia Holding (producător de ambalaje din hârtie), Exonia Production (producător de ambalaje plastice) și Artis Design (integrator de soluții de digitalizare industrială). Antreprenor în serie, Tiberiu Stoian are investiții în diverse domenii, inclusiv industria ambalajelor, IT, turism și comerț, atât în România, cât și în SUA.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).