vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriDeclaraţie REVOLTĂTOARE a directorului general al Hexi Pharma!

Declaraţie REVOLTĂTOARE a directorului general al Hexi Pharma!

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a declarat joi presei că scandalul privind dezinfectanţii produşi de firma pe care o conduce a apărut exact în momentul când se pregăteau să se extindă şi în străinătate, drept pentru care ea crede că „în momentul în care începi să prinzi putere, devii periculos pentru multe interese”.

„Acesta este punctul meu de vedere. Surprinzător este faptul că acest scandal a apărut exact în momentul în care noi ne doream să ne lansăm pe piaţa externă şi făcusem toate demersurile, începusem să apărem şi pe la târguri internaţionale şi probabil că asta a deranjat”, a declarat ea.

Dinu a mai explicat că de-a lungul anilor, Hexi Pharma a semnat contracte cu Spitalul Militar, cu penitenciare, cu unităţi militare şi cu clinici private, DSP-uri.

„Ce este surprinzător, nu am semnat niciodată un contract de livrare cu Ministerul Sănătăţii, vă spun asta pentru că s-au adus o serie de acuze vizavi de relaţia noastră cu Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii face câteodată achiziţii ca autoritate contractantă pentru rezervele de stat sau pentru diverse pandemii sau ce mai apare”, a precizat Dinu.

Ea a mai spus că nu a primit nicio sesizare în scris sau verbală de la vreun medic dinc are să reiasă că produsele nu ar fi în regulă.

„Toate sesizările au fost făcute referitor la etichetarea produsului, atunci ne-au rugat să reetichetăm produsele pentru că nu trecusem nu ştiu ce norme pe acele produse. A fost singurul reproş”, a spus ea.

În ceea ce priveşte afacerile lui Dan Condrea, Flori Dinu spune că ea se ocupa doar de vânzări şi nu ştie nimic despre ce făcea acesta cu banii lui.

„Nu am avut cunoştinţă unde s-au dus banii patronului Condrea, eu mă ocupam de vânzările produselor Hexi Pharma. Dumnealui putea face ce doreşte cu banii domniei sale. Nu mi-aş fi permis să-l întreb aşa ceva. Nu era un om deschis, poate asta îi şi deranja pe mulţi fiindcă nu se exprima cu lejeritate faţă de oricine”, a declarat Dinu.

Nu în ultimul rând, ea a mai spus că şi-ar dori ca numele Hexi Pharma să îşi revină şi spune că produsele nu au avut nicio problemă, în ciuda dovezilor prezentate de Guvern în urma analizei de laborator a produselor Hexi Pharma care arată că substanţele erau diluate şi de 4.000 de ori.

„Mi-aş dori să mai auziţi de compania Hexi Pharma. Imaginea a fost foarte pătată şi eu vreau să-i asigur pe cei care au folosit produsele noastre, că acestea au fost conforme şi au fost bune, eu garantez asta personal”, a încheiat Flori Dinu.

 

 

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Libertatea

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).