vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessDaniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium: Încă nu putem estima pe termen...

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium: Încă nu putem estima pe termen mediu și lung care vor fi repercusiunile

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, își desfășoară activitatea în condiții normale și livrează în continuare către proiectele de construcții aflate încă în derulare. Potrivit companiei, contextul pandemiei nu a afectat încă semnificativ sectorul de construcții, chiar dacă importurile se derulează cu ușoare întârzieri, pe șantierele din țară activitatea continuă și apar comenzi pentru proiecte noi.

Potrivit companiei, conducerea a luat măsuri proactive pentru a se asigura că vor livra fără probleme și au sporit stocurile de produse cu rulaj mare, precum și pe cele unde exista dependență de un singur furnizor. Contactul cu furnizorii din regiunile afectate este menținut zilnic, pentru evitarea eventualelor blocaje, situația fiind încă sub control.

„Ne confruntăm cu o situație nouă, ca toată lumea, și încă nu putem estima pe termen mediu și lung care vor fi repercusiunile la nivel de business. Anticipăm că riscurile de luat în seamă în perioada următoare vor fi impredictibilitatea economică și riscul valutar. Prioritatea noastră principală în acest moment este siguranța echipei interne și a celor cu care lucrăm. Cei mai mulți dintre colegii noștri își desfășoară activitatea de acasă, iar pentru cei care necesită deplasarea la locul de muncă am luat toate măsurile de prevenire astfel încât să lucreze în condiții de siguranță.”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Daniel Popa

În ceea ce privește efectele pe care le va lăsa la nivel economic și pe piața de construcții această pandemie, în cazul în care această situație se va prelungi și vor apărea noi restricții de la guvern pentru prevenirea extinderii pandemiei, compania anticipează o scădere a pieței de construcții pentru acest an. În prezent, Reynaers Aluminium România are în desfășurare mai multe proiecte printre care se numără: One Floreasca City, Record Park, Țiriac Tower, Campus 6, Aviației Park, Lidl, Sema Park, Electroputere Craiova, Sema Park, Arossa Residence.

Reynaers Aluminium România a fost desemnat în 2019 cel mai bun furnizor de materiale din industria de real-estate în cadrul galei CIJ Awards.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).