luni, martie 4, 2024
spot_img
AcasăStiriConsultări luni la Cotroceni pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană....

Consultări luni la Cotroceni pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Participă premierul, liderii partidelor politice şi guvernatorul BNR

Administraţia Prezidenţială a anunţat joi că premierul Dacian Cioloş, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi liderii partidelor politice sunt invitaţi luni la Palatul Cotroceni pentru consultări pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniune, iar preşedintele va propune înfiinţarea unui grup de lucru.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a invitat luni, 4 iulie a.c., începând cu ora 17:00, la Palatul Cotroceni, pe Prim-ministrul Dacian Cioloş, pe Guvernatorul Băncii Naţionale Române, Mugur Isărescu, şi pe liderii partidelor parlamentare pentru a doua rundă de consultări pe tema situaţiei create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii", potrivit unui comunicat de presă emis de Preşedinţie.

Potrivit sursei citate, preşedinele a propune înfiinţarea unui grup de lucru, care să evalueze impactul deciziei Marii Britanii asupra ţării noastre, să identifice măsurile care se impun în acest context, cât şi oportunităţile care pot apărea pentru România în situaţia creată.

De asemenea, Iohannis va informa participanţii la consultări cu privire la concluziile Consiliului European, care a avut loc la Bruxelles, în perioada 28-29 iunie.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Pixabay

 

 


 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.