sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriCât te costă să o scoţi pe Ivanka Trump la o cafea?

Cât te costă să o scoţi pe Ivanka Trump la o cafea?

În cazul în care eşti un mare admirator al Ivankăi sau dacă pur şi simplu eşti curios în legătură cu personalitatea fiicei celui mai puternic om al lumii, acum ai ocazia de a afla. Evenimentul caritabil Charitybuzz a introdus posibilitatea de a avea o întâlnire la cafea cu Ivanka în oferta sa. Licitaţia a început de la suma de 24.000 de dolari.

Întâlnirea cu Ivanka a fost evaluată de către specilişti la suma de 50.000 de dolari. Donatorii mai au 8 zile pentru a îşi exprima dorinţa de a ieşi cu fiica lui Donald Trump. Totuşi, conform Business magazin,  aceasta are şi câteva restricţii:

– întâlnirea trebuie să aibă loc (între 1 ianuarie 2017  – 1 ianuarie 2018) fie la Trump Tower din New York fie la Trump Hotel din Washington D.C şi trebuie să-ţi plăteşti singur drumul până acolo.

– întâlnirea va dura între 30 şi 45 de minute

– câştigătorul trebuie să fie aprobat de către organizaţia Trump şi organizaţia îşi rezervă dreptul de a anula întâlnirea fără a restitui banii

Evenimentul are în oferta sa alte două surprize, şi anume posibilitatea ca Lawrence Kasdan, scenaristul filmelor Star Wars, să îţi răspundă la două întrebări (550 de dolari în prezent) sau posibilitatea ca Hugh Jackman (Wolverine) să înregistreze un mesaj vocal pe telefonul tău (900 de dolari în prezent).

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).